Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss sola atgriezties golfā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss sola atgriezties golfā
Taigers Vudss
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules golfa ranga līderis Taigers Vudss šodien, pirmo reizi atklāti runājot par problēmām personīgajā dzīvē, pauda nožēlu par notikušo un solīja atgriezties golfā, iespējams, jau šogad.

Atgādinām, ka pērn Pateicības dienā Vudsam izcēlās strīds ar sievu Elinu Nordegrēnu. Nesaskaņu pamatā bija Taigera neuzticība. Pēcāk Vudss atzina, ka ir bijis neuzticīgs sievai un devās uz ārstēšanos uz klīniku Misisipi, kur viņam ilgstoša terapija.

Šodien Vudss pirmo reizi parādījās plašākā sabiedrībā, Pontevedrabīčā veicot uzrunu saviem tuviniekiem un sadarbības partneriem. Runā, kas ilga nedaudz vairāk par desmit minūtēm, Vudss izteica nožēlu par notikušo un solīja atgriezties golfā.

''Man ir ļoti, ļoti žēl par notikušo un kauns par savu rīcību. Vēlos uzsvērt to, ka sieva nekad nav mani situsi, un Pateicības dienā notikušais incidents ir preses izdomājums. Grūti to atzīt, bet man patiešām ir nepieciešama palīdzība. Jau rīt atgriezīšos terapijā. Tagad veicu pirmos soļus pareizā virzienā. Manas problēmas ir tikai manas un manas ģimenes, tāpēc, lūdzu, lieciet mūs mierā!''

Pasaules labākais golferis runas noslēgumā, nespējot novaldīt asaras, atklāja, ka plāno atgriezties golfā, taču konkrētu laiku nezina: ''Noteikti atgriezīšos, taču nezinu, kad tas notiks. Iespējams, jau šogad.''

     [+] [-]

, 2010-02-19 18:44, pirms 14 gadiem
"Bagātie arī raud ..." ... kaut gan, cepuri nost džekam par to, ka spēj atklāti runāt par savām vājībām un problēmām ... droši vien līgumu laušanas ar sponsoriem dara savu.

  +2 [+] [-]

, 2010-02-19 18:48, pirms 14 gadiem
Tas bija kaut kas neredzēts - šāda runa! Varbūt, aizkustinājuma un atklātības ziņa nedaudz līdzīga Alena Aiversona atgriešanās preses konferencei! Lai izdodas saglābt ģimeni un tiešām mainīties!

     [+] [-]

, 2010-02-23 17:31, pirms 14 gadiem
Varu teikt tikai to ko paareejie woodsa ASV fani :"LET'S GO TIGER!!!"
Zeel ka sim tagad taa dziive sagrozijusies deel dazaam vieglas uzvediibas sievieteem. Manupraat tas ir par traku, ka sim jaaiet jau uz kliinikaam tikai deel taa ka sis nedaudz atlaidis. Normaals vecis. Uz vinu jau skataas kaa uz nezkaadu dziives paraugu, taadeel kad Tigers nedaudz papriecaajas visi so uzskata par nezkaadu slimo. Atkaartosos - Normaals vecis.
Paaraak paarspiileeta preses uzbaasanaas 4vaard sakot.
Turies un atgriezies un paraadi kurs ir NUMBER ONE.
Kaa 2pac teica"f..k the fame, i am the simple man"
Tas pats uz Tiiiiigeri atttiecas!
TURIES!!!