Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Makilrojam vēl viena pēdējā raunda izgāšanās, Malaizijā uzvar Manasero

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Makilrojam vēl viena pēdējā raunda izgāšanās, Malaizijā uzvar Manasero
Mateo Manasero
Foto: AFP/Scanpix

Par Malaizijas „Open” uzvarētāju vakar kļuva Itālijas jaunais talants Mateo Manasero, kuram tikai 17 gadu vecumā izdevies tikt pie otrā titula profesionāļa kārtā.

Eiropas tūres ietvaros notikušo „Maybank Malaysian Open” lieliski sāka pagājušajā nedēļā „Masters” turnīrā katastrofu piedzīvojušais ziemeļīrs Rorijs Makilrojs, kuram vienubrīd bija izdevies iekrāt trīs sitienu handikapu, taču jau atkal Makilrojs neprata to nosargāt, gala beigās samierinoties ar trešo vietu. Atgādinām, ka „Masters” sacensībās viņam pirms pēdējā raunda bija četru sitienu pārsvars, kas tika izsviests vējā zibenīgā ātrumā.

Makilrojam Malaizijā garām tika ne vien par čempionu kļuvušais Mateo Manasero, kurš Roriju uzvarēja ar divu sitienu pārsvaru, bet arī francūzis Gregorī Burdī. Manasero sev dzimšanas dienā (rīt viņam būs 18 gadu) pasniedza karjeras otro Eiropas tūres titulu, kam līdzi nāk uzvarētāja čeks ar 288 466 eiro. Manasero pirmā uzvara profesionālajā līmenī bija pērnā gada oktobrī Kasteljonā, Spānijā.

Pagājušajā nedēļā viens turnīrs notika arī PGA tūrē. Sanantonio notikušajā „Texas Valero Open” turnīrā negaidīti uzvarēja „jauniņais” Brendans Stīls, kurš cīņā ar lielu vēju pārspēja citu pirmgadnieku – Kevinu Kempbelu un Čārliju Hofmanu. Interesanti, ka Stīlam, kuram šī ir debijas sezona PGA tūrē, ir jau 28 gadu. Pirmās četras vietas izcīnīja amerikāņi. Ar dalītu 23. vietu atzīmējās aizpagājušajā nedēļā „Masters” turnīrā labi nostartējušie austrālieši Džefs Ogilvijs un Adams Skots, uzvarētājam zaudējot septiņus sitienus. Kā jau ierasts pēc „major” turnīra nedēļā dalībnieku sastāvs nebija Top klases.

Izmantotie resursi:
European Tour
The Official Site of the PGA TOUR - PGATOUR.com