Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Bjerns un amatieris Luiss pārsteidzošā "Open" vadībā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bjerns un amatieris Luiss pārsteidzošā "Open" vadībā
Toms Luiss kopā ar vārda brāli un astoņkārtēju "major" čempionu Vatsonu
Foto: Reuters/Scanpix

Ar pārsteidzošiem rezultātiem „Royal St. Georges” golfa klubā Sendvičā (Anglija) noslēgusies „Open” turnīra pirmā diena. Pēc 18 bedrītēm vadībā ar -5 atrodas dānis Tomass Bjerns un britu amatieris Toms Luiss.

Bjernam šajā pašā laukumā 2003. gadā pirms pēdējā raunda 15. bedrītes bija trīs sitienu pārsvars, taču dānis pamanījās izlaist uzvaru, kas tika Benam Kērtisam.

„Vienmēr sev ticēju. Man jau ir 40 gadu, taču jūtu, ka manī vēl kaut kas ir palicis iekšā, lai uzvarētu šāda līmeņa turnīrā,” teica Bjerns, kurš šī gada turnīrā iekļuva tikai pēdējā brīdī, jo no spēlēšanas atteicās Vīdžejs Sings.

Dalītā 1. vietā pēc 18 bedrītēm sensacionāli atrodas 20 gadus vecais anglis Toms Luiss. Vienu sitienu abiem līderiem zaudē Migels Anhels Himeness un 2009. gada „Open” čempions Lukass Glovers. Pērnā gada uzvarētājs Luī Ustheizens ar +2 ieņem dalītu 72. vietu.

Ranga līderis Lūks Donalds ar +1 atrodas dalītā 54. vietā, tāds pats rezultāts arī ranga vicelīderim Lī Vestvudam un abiem šī gada „major” turnīru uzvarētājiem – „Masters” čempionam Šārlzam Švorcelam un „US Open” uzvarētājam Rorijam Makilrojam. No 1. raunda neveiksminiekiem jāmin Kērtiss, kuram ļoti neveiksmīga diena ar +7, kas dod tikai 147. vietu. Retīfam Gūsenam ir +6.

Izmantotie resursi:
The Open Championship - Official Site

     [+] [-]

, 2011-07-14 22:53, pirms 13 gadiem
Rorijam tagad vairāk jādomā par catu, nevis uzvaru. ...spiedienu džeks tomēr vēl pagaidām netur, tas nāks ar gadiem.