Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vestvuds atlaiž treneri un kediju

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vestvuds atlaiž treneri un kediju
Lī Vestvuds
Foto: AFP/Scanpix

Sekojot kārtējam neveiksmīgajam turnīram, lielas pārmaiņas sev ieplānojis Anglijas golferis Lī Vestvuds, kurš atlaidis līdzšinējo treneri un kediju.

39 gadus vecais Vestvuds ir viens no pasaules elites golferiem, taču anglim arvien nav izdevies izcīnīt "major" titulu, lai gan Top 3 viņš bijis visos četros lielajos turnīros.

Aizvadītajā nedēļā Vestvuds netika pāri "PGA Championship" cut. Neveiksme Dienvidkarolīna likusi Vestvudu pieņemt drastisku lēmumu – anglis šķīries gan no trenera Pīta Kovena, gan kedija Maika Veita.

Par notikušo paziņoja Vestvuda menedžeris Endrjū Čendlers: "Lī atzīst, ka viņam nepieciešamas pārmaiņas. Bez tam viņš nedaudz zaudējis koncentrēšanos un entuziasmu."

Kovens strādā ar vairākiem pasaules vadošajiem golferiem – Darenu Klārku, Greiemu Makdaulu un Luī Ustheizenu. Visi pēdējo divu gadu laikā ir spējuši savā īpašumā iegūt "major" titulu.

Izmantotie resursi:
ESPN