Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss atpakaļ realitātē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss atpakaļ realitātē
Taigers Vudss
Foto: Reuters/Scanpix

Dienu pēc izvirzīšanās vadībā "Australian Open" turnīrā atkal slikti nospēlējis Taigers Vudss, kuram pirms pēdējā raunda sešu sitienu deficīts.

Pēc piektdienas esot vadībā ar viena sitiena pārsvaru, Taigers 3. raundā iespēja trīs sitienus virs PAR jeb 75, tādējādi attālinoties no cerībām tikt pie pirmā titula divu gadu laikā. Sacensību vadībā izvirzījies Džons Sendens, kuram Vudss zaudē sešus sitienus.

2006. gada čempionam Sendenam šodien fantastisks raunds, kurā bez septiņiem "birdie" bija arī viens "eagle".

Šodien savu 24. dzimšanas dienu atzīmēja austrālietis Džeisons Dejs, kurš rīt spēlēs pēdējā grupā kopā ar tautieti Sendenu. Viņam ir -12 Dejam -11, tālāk ar -10 seko Gregs Čālmerss.

"PAR-5 bedrītes spēlēju drausmīgi un vispār neko neieguvu. Jau pats sākums bija slikts. Šajā golfa laukumā ir dažas vieglas bedrītes, kurās nepieciešams izmantot situāciju, es to nespēju," neapmierināts ar savu spēli bija Vudss.

Izmantotie resursi:
AP