Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Montgomerijs nekvalificējas "Open" turnīram

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Montgomerijs nekvalificējas "Open" turnīram
Kolins Montgomerijs
Foto: Reuters/Scanpix

Skotu golferim Kolinam Montgomerijam nav izdevies kvalificēties ceturtdien startējošajam sezonas trešajam „major” turnīram – „Open”.

Lai tiktu pie iespējas 22. gadu pēc kārtas spēlēt „Open” sacensībās, Montijam pagājušajā nedēļas nogalē notikušajā „Scottish Open” vajadzēja ieņemt vietu Top 5, taču viņam tas neizdevās.

Turnīrs lietus dēļ tika saīsināts uz trim raundiem jeb 54 bedrītēm. Sacensību laikā Montgomerijs vienubrīd bija nokļuvis līdera pozīcijā ar -11. Kļuvis par līderi, Kolins pieļāva vairākas kļūdas un turnīru pabeidza ar -10, kas deva tikai 31. vietu. Uzvarēja ranga līderis Lūks Donalds ar -19.

„Protams, tā ir vilšanās. Nokļuvu labā pozīcijā, taču atkal finišēju zemā vietā. Šoreiz rezultāts bija labs, vieta – ne. Tāda, kāda nevienam nedod labumu,” sašutis par savu sniegumu bija Montgomerijs.

Izmantotie resursi:
European Tour