Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

"PGA Championship" pirmajā dienā labāko rezultātu sasniedz ranga 44. numurs Vudlends

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"PGA Championship" pirmajā dienā labāko rezultātu sasniedz ranga 44. numurs Vudlends
Gerijs Vudlends
Foto: AFP/Scanpix

Ceturtdien "Bellerive Country Club" golfa laukumā Sentluisā sākās sezonas pēdējais golfa "major" sērijas turnīrs "PGA Championship", kas šogad svin 100 gadu jubileju. Pēc pirmā raunda pirmās divas vietas ieņem amerikāņi Gerijs Vudlends un Rikijs Faulers.

"PGA Championship" līderi pēc pirmā raunda

-6 Gerijs Vudlends
-5 Rikijs Faulers
-4 Brendons Stouns, Zeks Džonsons

34 gadus vecais Gerijs Vudlends, kurš "major" sērijas turnīros vēl ne reizi nav ierindojies pirmajā desmitniekā, lieliski nospēlēja raunda otrajā daļā, kur sakrāja piecus "birdie", no 1. vietas izstumjot Rikiju Fauleru, kurš trīs reizes "major" turnīros finišējis 2. vietā. Vudlends pirmoreiz ir vadībā pēc kāda raunda četros lielajos turnīros.

No rīta pusē startējušajiem neilgi turnīra vadībā atradās pagājušā gada čempions Džastins Tomass, kurš pirmajās piecās bedrītēs tika līdz -3, bet raunda finišā viņam -1, kas dod dalītu 33. vietu.

Tomass pirmos divus raundus spēlē vienā grupā ar Taigeru Vudsu un Roriju Makilroju, abiem pēc pirmās dienas ir neitrāls rezultāts. Turnīru ar pretsāpju līdzekļiem spēlējošais Vudss sāka katastrofāli – pirmajās divās bedrītes "bogey" un "double bogey", tomēr turpinājumā izdevās atgūt visu zaudēto.

Ranga līderis Dastins Džonsons ir viens no 11 golferiem ar rezultātu -3, kas dod dalītu 5. vietu.

Visi rezultāti: https://www.pga.com/events/pgachamp...