Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

NBC TV šova papildinājums Vudsa video spēlei (video)

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

NBC TV šova papildinājums Vudsa video spēlei (video)
Taigers Vudss
Foto: AFP

ASV TV kanāla NBC populārā šova '' The Tonight Show'', ko vada Konans O'Braiens, pēdējā epizodē iekļauts jauns video, kas veltīts pasaules labākā golfera Taigera Vudsa video spēlei ''Tiger Woods PGA Tour''.

27. novebra rītā (ap plkst. 2) 33 gadus vecais Vudss netālu no savām mājām ietriecies ugunsdzēsēju hidrantā un pēc tam vēl arī kokā un pēc negadījuma nogādāts vietējā Floridas slimnīcā. Sākotnēji tik uzskatīts, ka noticis satiksmes negadījums, taču vēlāk atklājās, ka Vudsam ir problēmas ģimenes dzīvē - sieva atklājusi neuzticību.

Kopš incidenta pagājusi vairāk kā nedēļa. Daudz tiek spriests par to kā notikušais ietekmēs golfera karjeru. ASV TV kanāls NBC un Konans O'Braiens šovā ''The Tonight Show'' uz notikušo paskatījušies ar humoru, iekļaujot papildinājumu populārajā Taigera Vudsa video spēlē. Skatīt video zemāk.

Taigera Vudsa spēles papildinājums NBC versijā

Izmantotie resursi:
examiner.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-12-07 18:20, pirms 15 gadiem
vai Taigers pats to ir dzirdeji??
vinsh NBC var iesūdzēt tisā par to ka vinju apsauka!