Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Montgomerijam milzu problēmas ar kvalificēšanos "Open" turnīram

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Montgomerijam milzu problēmas ar kvalificēšanos "Open" turnīram
Kolins Montgomerijs
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Kolinam Montgomerijam, visticamāk, nāksies izlaist šī gada „Open” turnīru, jo pieredzējušais skotu golferis izgāzās kvalifikācijas sacensībās.

47 gadus vecais Montgomerijs pirms nedēļas nespēja kvalificēties „US Open”, kam sekoja drausmīgs sniegums Velsas „Open” sacensībās. Šodien Montijs Saningdeilas golfa kluba laukumā piedzīvoja vēl vienu fiasko.

Vecajā laukumā Montgomerijam 71 sitiens, kas bija viens sitiens virs „par”. Līdz ar to jaunajā laukumā viņam bija nepieciešams brīnums. Tas neizdevās, un Kolins iespēja tikai 74 (pieci virs „par”). Tādējādi Montgomerijam pēdējā cerība paliks izcīnīt vietu Top 5 kādā no diviem turnīriem – „Scottish Open” vai „French Open”.

Montgomerijs nav izlaidis nevienu „Open” turnīru kopš savas debijas 1990. gadā, taču šogad ir ļoti tuvu tam, lai iespaidīgā sērija pārtrūktu pie 21 turnīra. „Protams, tā ir milzīga vilšanās, taču darīšu visu iespējamo, lai tomēr kvalificētos. Kā vienmēr,” pauda Montijs, kurš palika pēdējā vietā kvalifikācijā.

Jāpiebilst, ka no kvalifikācijas atteicies Fidži labākais golferis Vīdžejs Sings. Viņš devis priekšroku „FedEx St. Jude Classic” turnīram, kas šonedēļ notiks Memfisā. Tikmēr „Open” turnīrs, kas notiks no 14. līdz 17. jūlijam, ies secen spānim Serhio Garsijam, kuram konstatēts pirksta iekaisums.

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News

     [+] [-]

, 2011-06-06 22:53, pirms 13 gadiem
Bērnsa kungs!