Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss pārliecinoši uzvar Akronā, izcīna sezonas piekto titulu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss pārliecinoši uzvar Akronā, izcīna sezonas piekto titulu
Taigers Vudss
Foto: Reuters/Scanpix

Akronā notikušais "WGC-Bridgestone Invitational" noslēdzies ar pārliecinošu ranga līdera Taigera Vudsa triumfu. Amerikānis tuvākos sekotājus pārspēja par septiņiem sitieniem, šogad izcīnot jau piekto titulu.

Tas, ka Vudss uzvarēs Akronā, faktiski bija skaidrs jau piektdien, kad Taigeram ar 61 sitienu izdevās atkārtot karjeras labāko raundu. Bīstamā tuvumā ranga līderim neviens netika, un Vudss finišēja ar -15, tuvākos sekotājus Henriku Stensonu un Kīganu Bredliju apsteidzot par septiņiem sitieniem. Ar vismaz tik lielu pārsvaru Vudss turnīros uzvarējis 12 reizes.

Vudss 18. reizi uzvarējis "World Golf Championship" turnīrā. Nevienam citam golferim šīs sērijas sacensībās nav vairāk par trim tituliem. Konkrēti "Firestone" golfa klubā notikušajos WGC turnīros Vudss uzvarējis iespaidīgas astoņas reizes.

Ja Džeka Niklausa 18 "major" titulu atkārtošana Vudsam tuvākajā laikā nespīd (Taigeram pašreiz ir 14 "major" tituli), tad Semu Snīdu visvairāk PGA titulu izcīnījušo golferu galvgalī Taigers varētu nomainīt ja ne šogad, tad nākamgad pavisam noteikti. Vudss svētdien izcīnīja 79. titulu, no Snīda atpaliekot vairs tikai trīs titulus. Snīds savu 79. titulu izcīnīja 47 gadu un 10 mēnešu vecumā. Taigeram decembrī būs 38. dzimšanas diena.

Vudss šogad izcīnījis jau piecus titulus, šī Taigeram ir 10. sezona, kurā viņam ir 5+ PGA tituli. Nākamnedēļ notiks gada pēdējais "major" turnīrs – "PGA Championship". Vudss ceturto reizi turnīrā uzvarējis pēdējā nedēļā pirms "major" sacensībām. Visas trīs iepriekšējās reizes bija pirms "PGA Championship", kurā Vudsam pēc tam bija divas otrās vietas, bet vienreiz (2007. gadā) izdevās uzvarēt.

Tituliem bagātāko golferu saraksts 5. augustā

VGolferisValstsTituli
1.Sems SnīdsASV82
2.Taigers VudssASV79
3.Džeks NiklaussASV73
4.Bens HougansASV64
5.Arnolds PālmersASV62
6.Bairons NelsonsASV52
7.Billijs KaspersASV51
8.Volters HeigensASV45
9.Fils MikelsonsASV40
Kerijs MidlkofsASV40

Slīprakstā aktīvie golferi

Izmantotie resursi:
PGATOUR.com - The Official Site of the PGA TOUR

     [+] [-]

, 2013-08-05 11:19, pirms 11 gadiem
Valdi, kapēc tuvojoties regulārās sezonas noslēgumam, jau kuro reizi neieliec FedEx Cup kopvērtējuma tabulu? Kā arī vispār kapēc tik maz raksti par golfu? T.i. Makilroja neveiksmēm un citām lietām?