Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1171, Did:0, useCase: 3

Kā "Lakers" zaudēja piekto spēli pēc kārtas...

Losandželosas fani skaistā svētdienas vakarā devās uz „Staples Center” arēnu, lai atbalstītu „Lakers” spēlē pret Oklahomas „Thunder” ar līgas rezultatīvāko spēlētāju Kevin Durant priekšgalā. Tomēr „Lakers” faniem kārtējo reizi nācās vilties - viņu komanda piedzīvoja jau piekto zaudējumu pēc kārtas, šoreiz ar rezultātu 106:120.

Jau ar spēles pirmo ceturtdaļu arēnā norībināja pamatīgs pērkons no Oklahomas, vienubrīd viesi sasniedza jau 12 punktu pārsvaru. Tomēr mājinieki, lielā mērā pateicoties Kobe Bryant rezultativitātei, spēja spēli izlīdzināt un otro ceturtdaļu noslēgt vien ar divu punktu deficītu 64:66. Otro spēles puslaiku jau labāk uzsāka „Lakers” un drīz vien pārņēma vadību. Vēl pēdējās ceturtdaļas sākumā Losandželosas komandai bija piecu punktu pārsvars, tomēr spēles pēdējās trīs minūtes pilnībā piederēja Oklahomas pērkoniem, kuri, pateicoties komandas līderu Kevin Durant un Russell Westbrook lieliskai spēlei, izdarīja izrāvienu un neatstāja nekādas cerības „Lakers” pārtraukt zaudējumu sēriju.

”Lakers” karsējmeiteņu priekšnesums un fanu izklaides





Visā spēlē kopumā Durant izdevās gūt 31 punktu, bet Westbrook izcēlās ar 26 punktiem. Mājiniekiem komandas līderi Bryant un Gasol rezultativitātes ziņā izcēlās identiski kā „Thunder” līderu duets, attiecīgi 31 punkts Kobem un 26 gūtie punkti Po rēķinā. Tagad pat ir iespējams, ka leikeri regulārās sezonas noslēgumā var pat noslīdēt uz 4.vietu Rietumu konferencē, jo Dalasas „Mavericks” ir tāda pati bilance, bet Oklahoma atpaliek tikai par vienas uzvaras tiesu. Pēdējās divas spēles „Lakers” aizvadīs pret konferences līderi Sanantonio „Spurs” (mājās) un Sakramento „Kings” (izbraukumā).

Kā jau tas pieņemts ,tad vietējā Losandželosas prese visai asi kritizē „Lakers” pēc šiem zaudējumiem un no kritikas nav pasargāts pat komandas līderis Kobe Bryant. Tomēr vietējie līdzjutēji cer, ka leikeri vien ievelk elpu pirms play-off kaujām, un tur no komandas tiks gaidīts tikai un vienīgi trešais čempionu tituls pēc kārtas.

Līdz ar šo nelielo spēles ieskatu arī noslēdzu savu rakstu sēriju no Losandželosas , jo uz kādu laiku dodos atpakaļ uz Eiropas krastiem. Ceru, ka man ar saviem rakstiem izdevās Latvijas sporta faniem sniegt nelielu priekšstatu par hokeja un basketbola dzīvi šajā saulainajā Kalifornijas pilsētā.









     [+] [-]

, 2011-04-11 11:29, pirms 13 gadiem
pērkons pār ezeru. Tomēr iespaidīgi. Izskatās, Kobe un īpaši jau Co ir atēdušies basi, būs svētki citā ielā.

  +1 [+] [-]

, 2011-04-11 11:33, pirms 13 gadiem
Tur avīzēs arī raksta, ka treneri jāatlaiž, līderi nekam neder un vispār basis sūkā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-04-11 12:49, pirms 13 gadiem
Kaarteejais labais raksts piekriitu,ka ''Lakers'' tikai atvelk elpu,play-off demonstrees pavisam citu sniegumu un kaartiigi pieliks aizsardziibaa

  -2 [+] [-]

, 2011-04-11 13:45, pirms 13 gadiem
Priecājos par visām komandām, kas uzvar Lakers

  +1 [+] [-]

, 2011-04-11 18:52, pirms 13 gadiem
milzīgs paldies autoram, tiešām intresatni bija seko līdzi blogam! Un arī šeit, ne tik saulainajā krastā Lakers fani sagaidia tikai un vienīgi 3 titulu pēc kārtas! GO LA!

     [+] [-]

, 2011-04-11 23:16, pirms 13 gadiem
McRELE rakstīja: Priecājos par visām komandām, kas uzvar Lakers
Laikam nepatīk, ka ezernieki Denveru vienmēr izsit no playoffiem?

     [+] [-]

, 2011-05-09 23:35, pirms 13 gadiem
haha. baigi jau nu atvilka elpu ;D 3 tituls. jāā...