Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2455, Did:0, useCase: 3

Ventspilī sāks griezties Latvijas kausa karuselis galda hokejā

Ventspilī sāks griezties Latvijas kausa karuselis galda hokejā
Latvijas Kauss galda hokejā

17. oktobrī Ventspilī tiks dots starts jaunajai Latvijas Kausa galda hokejā sezonai. Šogad Latvijas kausa ieguvējs tiks noskaidrots jau 15. reizi.

Šogad tiks aizvadīti četri posmi – divi Rīgā un pa vienam Ventspilī un Inčukalnā:

1. posms – 17. oktobrī (Ventspils)
2. Posms – 7. novembrī (Inčukalns)
3. posms – 20. vai 27. februārī (Rīgā)
4. Posms – 19. martā (Rīgā)

Kā iepriekšējos gados, arī šogad tiks noskaidroti uzvarētāji piecās klasēs – OPEN, Sieviešu, Veterānu, Junioru un Jaunāko junioru. Savus titulus aizstāvēt centīsies Gints Lasmanis (OPEN), Laima Kamzola (Sievietēm), Aleksandrs Žernovojs (Veterāniem), Raivis Miglinieks (junioriem), savukārt jaunāko junioru klasē būs jauns titula īpašnieks, jo Rainers Kalniņš ir pārkāpis šo vecumu.

Četras reizes par Latvijas Kausa ieguvēju ir kļuvis Atis Sīlis, trīs tituli Edgaram Caicam, divi tituli - sacensībās vairs nestartējošam Didzim Ozoliņam, bet pa reizei tas ir izdevies Raivim Sternātam, Matīsam un Edgaram Saulīšiem un pagājušogad arī Gintam Lasmanim, kurš arī kļuva par pirmo Skrundas GHK pārstāvi, kurš izcīnījis Latvijas Kausa titulu.

Arī šogad, tāpat kā pēdējos 3 gadus, Latvijas Kausa ieguvējs tiks noskaidrots ņemot vērā visos četros Latvijas Kausa posmos iegūtos punktus.

Šajā Latvijas kausa sezonā ir ieviests viens jaunums – tie, kas piedalīsies visos Latvijas kausa posmos, būs iespēja saņemt specbalvas. Plašāka informācija Latvijas Kausa atklāšanā Ventspilī.

Iepriekšpieteikšanās uz Latvijas kausa 1. posmu ir sākusies un ikviens var piereģistrēties līdz šīs nedēļas ceturtdienas vakaram - 15. oktobra 22:00. Tad reģistrācija tiks slēgta, tomēr pieteikties būs iespējams arī turnīra dienā uz vietas. Reģistrēties iespējams mājaslapā.

Šogad tiek organizēts arī speciāls autobuss no Rīgas uz Ventspili un atpakaļ. Pieteikties autobusam ir iespējams reģistrācijas laikā. Plānotas šādas iekāpšanas vietas Rīgā:

6:25 - Piedrujas iela 7, LGHF, “Intrad” birojs
6:35 - Brīvības iela 251, 12.trol. pietura “Palmu iela"
6:45 - Brīvības iela 85, Autobusu pietura “Matīsa iela"
6:50 - Kr. Valdemāra iela 1, Pietura "Nacionālais teātris” pie 2.ģimnāzijas
7:00 - Lielirbes iela 30, Pietura pie NESTE pretī T/C SPICE

     [+] [-]

, 2015-10-12 09:35, pirms 9 gadiem
Cik maksas biletes VIP zonaa?