Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

''Riga'' uz Kipras ''Pafos'' izīrē Kostarikas uzbrucēju Kontrerasu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Riga'' uz Kipras ''Pafos'' izīrē Kostarikas uzbrucēju Kontrerasu
Antoni Kontrerass. Foto: Zigismunds Zālmanis

Virslīgas komanda ''Riga'' šodien paziņojusi, ka uz īres tiesībām to pametis Antoni Kontrerass, kurš šobrīd karjeru turpinās Kipras komandā ''Pafos''.

Virslīgas komanda ''Riga'' paziņojusi, ka uz īres nosacījumiem komandu pametis Kostarikas uzbrucējs Antoni Kontrerass, kurš turpmāk spēlēs Kipras klubā ''Pafos''.

Futbolists komandu pastiprināja pagājušajā vasarā, kļūstot par vienu no vadošajiem futbolistiem. 22 spēlēs ''Riga'' sastāvā viņš guva 11 vārtus un trīs reizes rezultatīvi piespēlēja partneriem. Pagājušajā sezonā ''Riga'' pēdējā Virslīgas kārtā no rokām izlaida čempiontitulu, paliekot otrajā vietā.

Iepriekš ''Riga'' ziņoja, ka tā pārdevusi Duglasu Aureliu uz Spānijas klubu ''Castellon''. Tikmēr kā viens no pirmajiem oficiāli izziņotajiem pastiprinājumiem bija argentīniešu centra pussargs Gonsalo Musija.

Šobrīd ''Riga'' aizvada treniņnometni Apvienotajos Arābu Emirātos, kur jau nospēlējusi trīs pārbaudes spēlēs. Tajās zaudēts ''United'' ar 1:3, bet uzvarētas ''Emirates'' (3:1) un ''Jeonbuk Hyundai'' (2:0).

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/kontrerass-uz-ire...

     [+] [-]

, 2024-01-31 11:39, pirms 3 mēnešiem
Saimnieks, laikam, pārliecināts, ka ar Paphos šogad tiks Eirokausos vai varbūt pat pacels titulu, ja jau atdod Virslīgas labāko uzbrucēju... Žēl - zaudējums Virslīgai, jo Contreras top līmeņa spēlētājs.

     [+] [-]

, 2024-01-31 13:43, pirms 3 mēnešiem
Jap var piekrist,biju uz vienu spēli dzīvē jaudīgs džeks normāli kaula iet .

     [+] [-]

, 2024-01-31 15:47, pirms 3 mēnešiem
es-sportists rakstīja: Saimnieks, laikam, pārliecināts, ka ar Paphos šogad tiks Eirokausos vai varbūt pat pacels titulu, ja jau atdod Virslīgas labāko uzbrucēju... Žēl - zaudējums Virslīgai, jo Contreras top līmeņa spēlētājs.
Ja tu zinātu Inside summu, tu puse RFS sastāvu atdotu par to naudu!