Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Jūrmalas "Spartaks" izīrē divus futbolistus Itālijas klubiem

Rolands Eliņš

Jūrmalas "Spartaks" izīrē divus futbolistus Itālijas klubiem
Adams Marhijevs. Foto: Sanita Ieva Sparāne

Latvijas futbola klubs Jūrmalas "Spartaks" apliecinājis, ka izīrējis futbolistus Adamu Marhijevu un Heitemu Kerbači Itālijas komandām.

Adams Marhijevs iepriekšējā sezonā bija "Spartaka" komandas kapteinis. Viņš piedalījās 20 Virslīgas spēlēs un guva vienus vārtus, bet tagad 19 gadus vecais Somijas pussargs karjeru turpinās Itālijā.

"Spartaks" savā paziņojumā Marhijevu raksturo kā spēlētāju, kurš atstāja nozīmīgu iespaidu uz komandas spēli iepriekšējā sezonā. Viņš izīrēts SPAL komandai, kas nesen vēl spēlēja Itālijas A Sērijā, bet pirms pusotra gada izkrita uz B Sēriju. Darījumā iekļauta arī iespēja pilnvērtīgam transfēram.

Tāpat "Spartaks" izīrējis Heitemu Kerbači, 21 gadu veco Alžīrijas uzbrucēju. Viņš "Spartaka" rindās iepriekšējā sezonā guva vienus vārtus 13 Virslīgas spēlēs un tagad pievienojies "Siena 1904" komandai, kas spēlē Itālijas C līgā un kuras galvenā trenera pozīciju nesen uz neilgu laiku ieņēma Marians Pahars.

"Spartaks" pavēstījis arī par sastāva papildinājumu, piesaistot Latvijas U19 izlases pussargu Daniļu Patijčuku. Viņš iepriekšējā sezonā spēlēja Nākotnes līgā "Albatroz/Jelgava" sastāvā un guva divus vārtus.