Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Valmieras" gatavinātais tomātiņš Ribeiru atgriežas dzimtenē

Emils Ozerinskis

"Valmieras" gatavinātais tomātiņš Ribeiru atgriežas dzimtenē
Ruans Ribeiru. Foto: Jānis Līgats

Virslīgas aizvadītās sezonas ceturtās vietas ieguvējas "Valmieras" rindās nākamajā sezonā nespēlēs 20 gadus vecais brazīliešu uzbrucējs Ruans Ribeiru, kurš pēc gada īres Latvijā atgriezies dzimtenē un pārstāvēs Brazīlijas C sērijas komandu "Paysandu".

Brazīlijas futbolists Ruans Ribeiru aizvadītajā sezonā "Valmieru" pārstāvēja īrētā spēlētāja statusā no Brazīlijas augstākās līgas komandas "Palmeiras". Brazīlietis bija viens no Jurģa Kalna trenētās komandas zaļajiem tomātiņiem, kuram bija jānogatavojas sezonas gaitā. Pirmais spēļu aplis Virslīgas pavasarī Ribeiru bija gana smags, lielākoties samierinoties ar ne visai lielām spēles minūtēm un nākšanu no maiņas.

Uz dabīgajiem zālājiem Ribeiru loma krietni auga, jo viens pēc otra ar savainojumiem no aprites pavasara periodā krita ārā pārējie valmieriešu uzbrucēji. Kopumā sezonas gaitā Ribeiru aizvadīja 31 Virslīgas spēli, gūstot sešus vārtus, kas bija otrais augstākais rādītājs Gaujas krasta komandas rindās. Vēl divas spēles Brazīlijas futbolists aizvadīja Latvijas kausā, pievienojot vēl vienu rezultatīvu sitienu. Eirokausu kampaņā Ribeiru piedalījās abās Čempionu līgas pirmās kārtas spēlēs pret Ļubļanas "Olimpija".

2024. gadā Ribeiru uz īres tiesībām no "Palmeiras" pārstāvēs Brazīlijas pēc spēka trešās līgas vienībā "Paysandu".

Ribeiru kļuvis par otro līdz šim izsludināto sastāva izmaiņu bijušo Virslīgas čempionu rindās. Iepriekš tika vēstīts par Papa Falla došanos prom no Vidzemes komandas. Kā liecina portāla Transfermarkt informācija, Senegālas kreisās malas aizsargs pārcelsies uz "Liepāju".

     [+] [-]

, 2023-12-29 13:28, pirms 8 mēnešiem
Manā skatījumā , nebija tas sliktākais Valmiera FC spēlētājs , nebiju domājis ka šo atlaidīs . Tika ņemts kā Menas aizstājējs , bet uzreiz prasīts un gaidīts tika laikam pārāk daudz no viņa , glābējs nesanāca . Drīzāk jau vajadzēja visus senegāliešus un vēl ne vienu vien atlaist nekā Ribeiru .
Interesanti kas nāks vietā , ja jau atsakās no šamējā, tad kaut kas cits noskatīts .

  +1 [+] [-]

, 2023-12-29 14:01, pirms 8 mēnešiem
Valmierai nākamā sezona izskatās ka būs diezgan izšķiroša. Ja nedomās par sastāvu jau tagad, tad būs vēl bēdīgāk kā šogad

  +1 [+] [-]

, 2023-12-29 15:21, pirms 8 mēnešiem
gircc rakstīja: Valmierai nākamā sezona izskatās ka būs diezgan izšķiroša. Ja nedomās par sastāvu jau tagad, tad būs vēl bēdīgāk kā šogad
Visticamāk - ko poļi atmetīs, kā iespēlējamos, tie arī spēlēs. Un tad 2. šķiras vietējie.

  +1 [+] [-]

, 2023-12-29 15:56, pirms 8 mēnešiem
Man liekas, ka treneru korpuss nemācēja izmantot/neatbilda spēles stilam, varēja jau sezonas vidū shipot atpakaļ un pārtraukt agoniju kā sev tā spēlētājam, tā kā lēmums labs, vismaz beigās.

     [+] [-]

, 2023-12-30 13:17, pirms 8 mēnešiem
juings rakstīja: Manā skatījumā , nebija tas sliktākais Valmiera FC spēlētājs , nebiju domājis ka šo atlaidīs . Tika ņemts kā Menas aizstājējs , bet uzreiz prasīts un gaidīts tika laikam pārāk daudz no viņa , glābējs nesanāca . Drīzāk jau vajadzēja visus senegāliešus un vēl ne vienu vien atlaist nekā Ribeiru .
Interesanti kas nāks vietā , ja jau atsakās no šamējā, tad kaut kas cits noskatīts .
ja nemaldos, viņš bija uz īri ar izpirkuma tiesībām.