Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Rafaļskis: "Gribējām reabilitēties līdzjutējiem"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Rafaļskis: "Gribējām reabilitēties līdzjutējiem"
Maksims Rafaļskis (Liepājas Metalurgs)
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc šodien LMT Virslīgā aizvadītās līderu cīņas futbolā starp Rīgas "Skonto" un "Liepājas Metalurgu" (0:0) domās Sportacentrs.com dalījās abu komandu futbolisti – Vitālijs Smirnovs un Maksims Rafaļskis.

"Spēle bija diezgan līdzīga. Gūt vārtus varējām gan mēs, gan liepājnieki. Pārsvara, manuprāt, nebija nevienai komandai – pirmajā puslaikā iniciatīva varbūt vairāk piederēja mums, bet spēles beigās – Liepājai," aizvadīto maču rezumēja "Skonto" kapteinis Vitālijs Smirnovs. "Protams, bijām noskaņoti uzvarai, taču rezultāts palika neizšķirts."
Atskatoties uz līdz šim aizvadītajām spēlēm Virslīgā, aizsargs atzina, ka "Skonto" ir spējīga darboties vēl labāk: "Turpinām progresēt, bet joprojām ir, kur pielikt. Ar katru spēli uzlabojam sniegumu. Paredzu, ka pret "Ventspili" būs tikpat smaga spēle kā šodien – viegli nebūs pavisam noteikti."

Čempionvienības pussargs un saspēles veidotājs Maksims Rafaļskis sarunā ar Sportacentrs.com izteicās, ka par iegūto punktu prieka nav: "Spēlējām uz uzvaru, tāpēc, ja godīgi, ar neizšķirtu apmierināti neesam. Kristapam beigās bija lieliska iespēja – diemžēl nepaveicās. Pakāpeniski atkal atrodam savu spēli, taču diemžēl ikreiz ir kaut kādas mazas problēmas – šodien spēlēt savainojuma dēļ nevarēja Antons [Jemeļins]."

Rafaļskis arī atzina, ka liepājnieku komanda savā ziņā ir parādā saviem faniem: "Gribējām līdzjutēju priekšā reabilitēties par Baltijas līgu, kur zaudējām izbraukumā ar 0:3. Pēc mača bija videoanalīze, skatījāmies gan spēlētāji gan treneri. Nespēlējām tik slikti, taču pieļāvām pāris kļūdas, un vārti ielidoja "ne no kā", tāpēc diemžēl tāds rezultāts. 9. jūnijā būs atbildes spēle, kad savu līdzjutēju priekšā cīnīsimies!"

  +4 [+] [-]

, 2010-05-29 23:13, pirms 14 gadiem
Bus nopietna attieksme, bus arii uzvaras, un varesim te Liepajaa maukt ar fuuri cauri lielajai ielai

  +7 [+] [-]

, 2010-05-29 23:15, pirms 14 gadiem
9. maijā būs atbildes spēle, kad savu līdzjutēju priekšā cīnīsimies!"

  -1 [+] [-]

, 2010-05-29 23:58, pirms 14 gadiem
Ne no ka varti nekad neilido!

     [+] [-]

, 2010-05-31 15:34, pirms 14 gadiem
Nu jacer, ka piepildīsies viņa teiktais un spēsim atspēlēties.