Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Igaunis Piks nepaliks Latvijas čempiones rindās

Emils Ozerinskis

Igaunis Piks nepaliks Latvijas čempiones rindās
Arturs Piks. Foto: Sanita Ieva Sparāne|FK RFS

Latvijas futbola Virslīgas čempione un Latvijas kausa ieguvēja RFS pavēstījusi, ka komandā nākamsezon nespēlēs Igaunijas izlases malējais aizsargs Arturs Piks.

28 gadus vecais kreisās malas aizsargs Arturs Piks RFS komandai pievienojās aizvadītās sezonas vasaras pāreju loga laikā. Latvijas Virslīgā igauņu futbolists aizvadīja sešas spēles, Latvijas kausa pusfinālā palīdzēja RFS vienībai uzveikt "Riga" futbolistus, bet Eirokausu cīņās malējais aizsargs ņēma dalību trīs cīņās.

Pirms pievienošanās RFS vienībai Piks spēlējis Ungārijā, Somijā, Polijā, Slovākijā, Baltkrievijā un, protams, Igaunijā. Noslēdzoties līgumam, nolemts, ka Piks sadarbību ar Latvijas čempionvienību neturpinās.

RFS pēcsezonā malējo aizsargu pozīcijās palikusi gan bez viena no komandas līderiem Roberta Savaļnieka, kurš izvēlējies atgriezties Liepājā, gan nu arī bez Igaunijas izlases aizsarga. Savukārt kā papildinājumus aizsardzības līnijā RFS ieguvusi Vitāliju Maksimenko, kā arī iepriekš "Riga" vienību pārstāvējušo Vladislavu Fjodorovu.

     [+] [-]

, 2021-12-28 15:48, pirms 3 gadiem
Vispārībā jau LFF varēja izstrādāt nolikumu,cik virslīgas spēles spēlētājam sezonā ir jāaizvada komandā,kura kluvusi par čempioni,lai arī pats spēlētājs varētu saukties par Latvijas čempionu.Citādi ir tā,ka dažs aizvada pāris mačus sezonas sākumā,jeb beigās un skaitās Latvijas čempions.

     [+] [-]

, 2021-12-28 16:56, pirms 3 gadiem
Ja RFS domā ka Fjodorovs kurš šogad bija ļoti regresējis un aizsardzība krita praktiski visu laiku iekšā,tad palaizot prom Igaunijas izlases stabilu pamatstāva spēlētāju ir nošāvuši greizi un Maksimenko labākās spēles jau nospēlējis,tagad mēģinās vēl virlsīigā nogrābt piķi un tas arī būs viss.Zaudējot Savaļņieku un Piku mīnusi lielāki nekā parakstot šos divus LV spēlētājus.

     [+] [-]

, 2021-12-28 18:07, pirms 3 gadiem
Pareizi, ka aiztinās no tā urlu bara.

     [+] [-]

, 2021-12-28 18:10, pirms 3 gadiem
maikls19 rakstīja: Ja RFS domā ka Fjodorovs kurš šogad bija ļoti regresējis un aizsardzība krita praktiski visu laiku iekšā,tad palaizot prom Igaunijas izlases stabilu pamatstāva spēlētāju ir nošāvuši greizi un Maksimenko labākās spēles jau nospēlējis,tagad mēģinās vēl virlsīigā nogrābt piķi un tas arī būs viss.Zaudējot Savaļņieku un Piku mīnusi lielāki nekā parakstot šos divus LV spēlētājus.
Ganjau janvārī kādu labu leģi atradīs

     [+] [-]

, 2021-12-28 22:32, pirms 3 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Ganjau janvārī kādu labu leģi atradīs
Brazil vai Africano...