Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Fjodorovs aiziet pa iestaigāto taciņu no "Riga" uz jauno čempioni RFS

Emils Ozerinskis

Fjodorovs aiziet pa iestaigāto taciņu no "Riga" uz jauno čempioni RFS
Vladislavs Fjodorovs. Foto: LFF

Iepriekšējās trīs sezonas "RIga" rindās pavadījušais flanga spēlētājs Vladislavs Fjodorovs pārgājis uz jauno Latvijas futbola Virslīgas čempioni RFS.

Visās malējās pozīcijās spēlēt varošais Vladislavs Fjodorovs sekojis Darko Lemajiča, Tomislava Šāriča, Artūra Zjuzina un Elvja Stugļa pēdās, pārceļoties no viena Rīgas kluba uz otru.

Vakardien "Riga" vēstīja, ka komandai līgums ar 25 gadus veco spēlētāju ir iztecējis, bet šorīt jau oficiāli paziņots, ka par Fjodorova jauno darba vietu kļuvusi jaunā Latvijas čempione RFS.

Vladislavs Fjodorovs ir starp Daiņa Kazakeviča vadītās Latvijas izlases dalībniekiem. Aizvadītajā Pasaules kausa kvalifikācijas ciklā spēlētājs laukumā izgāja trijās no astoņām spēlē, bet vasaras logā spēlētājs piedalījās abās Baltijas kausa cīņās pret kaimiņvalstu izlasēm un spēku samērošanā pret Vāciju. Kopumā pieaugušo izlasē Fjodorovs nospēlējis 14 spēles, izdarot vienu rezultatīvu sitienu vārtos.

Aizvadītajā sezonā Fjodorovs piedalījās 17 Virslīgas mačos, gūstot savus vienīgos vārtus sezonas pašā ievadā pret "Liepāju". "Riga" Eiroausu kampaņā spēlētājs aizvadīja trīs spēles. Iepriekš Daugavpilī dzimušais futbolists Virslīgā spēlējis arī "Daugavpils" un "Mettas" komandu kreklos.

RFS šīs starpsezonas pirmie papildinājumi bijuši aizsardzības līnijā piesaistot Vitāliju Maksimenko un Vladislavu Fjodorovu. Zināms, ka RFS vienībai jāaizlāpa pamatīgs sastāva robs, kas radies pēc Roberta Savaļnieka atvērtās vienošanās ar "Liepāju".

     [+] [-]

, 2021-12-17 08:29, pirms 3 gadiem
Loģiska pāreja ,RFS piesedz Savaļnieka pozīciju ,ja nu neizdodas atrast kautko labāku ,tad Fjodorovs var stabili nospēlēt šajā pozīcijā .

p.s Kautgan , ne par mata tiesu, nav labāks par Sorokinu.

     [+] [-]

, 2021-12-17 11:16, pirms 3 gadiem
Jawa rakstīja: Loģiska pāreja ,RFS piesedz Savaļnieka pozīciju ,ja nu neizdodas atrast kautko labāku ,tad Fjodorovs var stabili nospēlēt šajā pozīcijā .

p.s Kautgan , ne par mata tiesu, nav labāks par Sorokinu.
...Maksimenko vai nav malējais aizsargs,iepriekšējā klubā man šķiet bij centrs,bet zinot kādi kadri Rfs ir centrá domāju ka tieši viņš ieņems Savaļnieka vietu....Fjodorovs visdrīzāk zapasnojs variants

     [+] [-]

, 2021-12-17 11:54, pirms 3 gadiem
Bronsons rakstīja: Maksimenko vai nav malējais aizsargs
Savaļnieks labajā malā spēlē. Maksimenko pa kreiso malu.
Fjodorovs tomēr vairāk labajā, kamēr Sorokins ir dauzījies pa abām.

     [+] [-]

, 2021-12-17 12:59, pirms 3 gadiem
Emīls Ozerinskis rakstīja: Savaļnieks labajā malā spēlē. Maksimenko pa kreiso malu.
Fjodorovs tomēr vairāk labajā, kamēr Sorokins ir dauzījies pa abām.
tev taisnìba...