Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" šķiras no Latvijas izlases spēlētāja Fjodorova

Emils Ozerinskis

"Riga" šķiras no Latvijas izlases spēlētāja Fjodorova
Vladislavs Fjodorovs. Foto: Zigismunds Zālmanis|Riga FC

Vakardien par Latvijas izlases malējā aizsarga Raivja Jurkovska piesaistīšanu pavēstījusī "Riga" šodien atklājusi, ka komandā nepaliks cits vietējais futbolists Vladislavs Fjodorovs, kuram iztecējis ar galvaspilsētas komandu noslēgtā līguma termiņš.

Aizvadītajā sezonā Virslīgā ceturtajā vietā palikusī galvaspilsētas komanda "Riga" vēsta, ka beidzies komandas līgums ar 25 gadus veco flanga spēlētāju Vladislavu Fjodorovu. Daugavpilī dzimušais futbolists "Riga" rindās aizvadīja pēdējās trīs sezonas, kopumā galvaspilsētas vienībā nospēlējot 78 spēles un gūstot piecus vārtus. Fjodorovs komandā ieradās kā uzbrūkošā plāna spēlētājs, bet šajā laikā "Riga" vajadzībām tika pārkvalificēts par malējo aizsargu.

Virslīgā pirms pievienošanās "Riga" komandai Fjodorovs spēlējis arī "Daugavpils" un "Mettas" sastāvā, kopumā Virslīgā sakrājot 167 spēlēs un 18 vārtu guvumus. Latvijas valstsvienības rindās 14 spēlēs futbolists atzīmējies ar vieniem gūtiem vārtiem.

Vakardien "Riga" vēstīja par līguma noslēgšanu ar Raivi Jurkovski, bet iepriekš jau komanda ziņoja par līgumu pagarināšanu ar komandā jau iepriekš spēlējušajiem malējo aizsargu pozīcijas spēlētājiem Armandu Pētersonu un Antonu Kurakinu.

Bez Fjodorova no pērnās sezonas sastāva "Riga" rindās nepaliks arī Oļegs Laizāns, Marko Džurišičs, Felipi Brizola un Kamilo Saiss.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/lv/post/403

     [+] [-]

, 2021-12-16 14:00, pirms 3 gadiem
Nebūtu Jurkovskis paliktu!

  +1 [+] [-]

, 2021-12-16 14:37, pirms 3 gadiem
Yaponskiy gorodovoy- laikam nevelk to konkurenci

     [+] [-]

, 2021-12-16 18:05, pirms 3 gadiem
Kā jau raksta uz RFS aizgāja!