Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Šosezon vēl nespēlējušais vārtsargs Zviedris atstāj "Liepāju"

Emils Ozerinskis

Šosezon vēl nespēlējušais vārtsargs Zviedris atstāj "Liepāju"
Krišjānis Zviedris. Foto: LFF

Latvijas futbola izlases vārtsargs Krišjānis Zviedris atstājis "Liepājas" vārtsargu līniju. Klubs pavēstijis, ka pēc abpusējas vienošanās pārtraukta sadarbība starp vēju pilsētas komandu un 26 gadus veco futbolistu.

Krišjānis Zviedris sargājis "Liepājas" vārtus pirmo reizi Virslīgas čempionātā sargāja 2018. gada sezonā, bet par patiesu komandas pirmo numuru cietokšņa sargs kļuva 2021. gada sezonā, kad Liepājas futbola audzēknis izkonkurēja no vārtiem pieredzes bagāto ukraini Oleksandru Ribu.

Kopumā Virslīgas čempionātā "Liepājas" sastāvā Zviedris sargājis kurzemnieku vārtus 85 spēlēs, 32 reizes nostāvot "sausā". Nelielu pieredzi vārtsargs guvis arī Lietuvas čempionātā, 2019. gadā aizvadot sešas spēles Klaipēdas "Atalantas" rindās. Pēdējās sezonās vairākkārt Zviedris saukts arī uz Latvijas izlases nometnēm, taču debiju valstvienības vārtos vārtsargs vēl nav piedzīvojis.

Ziemas periodā Zviedris iedzīvojās savainojumā, kas liedzis viņam līdz šim iziet laukumā. Par vietu "Liepājas" vārtos šobrīd konkurē galvenajam trenerim Tamazam Pertijam labi pazīstamais Vladislavs Lazarevs, kurš pie Pertijas aizvadīja savas sekmīgākās sezonas "Valmieras" rindās, un gruzīnu speciālista tautietis Luka Sinikadze. Vietējais vārtsargs šosezon "Liepājas" vārtus sargājis desmit spēlēs, bet gruzīns piedalījies četros mačos.

Virslīgas vasaras pāreju logs atvērsies 15. jūnijā, bet "Liepājas" iespēja šajā laikā papildināt sastāvu ir zem lielām jautājumu zīmēm, jo šobrīd klubam piešķirts jaunu spēlētāju pieteikšanas liegums par FIFA lēmumu nepildīšanu.

  +2 [+] [-]

, 2023-05-28 18:07, pirms 11 mēnešiem
jo?

  +1 [+] [-]

, 2023-05-28 19:08, pirms 11 mēnešiem
Papis_Diane rakstīja: jo?
Jo klubam vajag daudz naudas,lai samaksātu par bijušajiem argentīniešiem,nevar atļauties trīs vārtsargus...

     [+] [-]

, 2023-05-28 22:01, pirms 11 mēnešiem
Uz Valmieru?

  -1 [+] [-]

, 2023-05-28 22:10, pirms 11 mēnešiem
Galvenais,ka tik prom no mājām...

     [+] [-]

, 2023-05-28 22:48, pirms 11 mēnešiem
cepums70 rakstīja: Jo klubam vajag daudz naudas,lai samaksātu par bijušajiem argentīniešiem,nevar atļauties trīs vārtsargus...
250 pakas ir piliens jūrā ko O.H. Samaksās… un te ir maz sakara kpc viņš devās prom

     [+] [-]

, 2023-05-28 22:49, pirms 11 mēnešiem
cepums70 rakstīja: Jo klubam vajag daudz naudas,lai samaksātu par bijušajiem argentīniešiem,nevar atļauties trīs vārtsargus...
Šogad viņš laukumā nav devies, starpsezonas laikā gūtā savainojuma dēļ. Līgumsaistības pārtrauktas jau vairāk nekā pirms nedēļas.
Šobrīd Zviedris devies atpūsties uz Horvātiju un par karjeras turpmākajiem soļiem uz karstām pēdām nedomā – tam pieslēgsies, atgriežoties mājās. Līgumsaistību izbeigšanas iniciators bija pats vārtsargs.

     [+] [-]

, 2023-05-29 11:47, pirms 11 mēnešiem
Galīgi nepārsteidz! Visās komandās kur mūžīgais neveiksminieks ieradies, momentā bardaks iekšienē!! Pēc iespējas ātrāk izsviest ārā to toto trener.
Kas Grobiņai ar vārtsargiem? Zviedris noderētu cīņā par iekļūšanu Virslīgā!!

     [+] [-]

, 2023-05-31 11:30, pirms 11 mēnešiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Galīgi nepārsteidz! Visās komandās kur mūžīgais neveiksminieks ieradies, momentā bardaks iekšienē!! Pēc iespējas ātrāk izsviest ārā to toto trener.
Kas Grobiņai ar vārtsargiem? Zviedris noderētu cīņā par iekļūšanu Virslīgā!!
Iepriekš zutis tev traucēja... šis ir prom..tgd cits tev traucē... nu jopcik neatblasti neej uz stadionu... cik var nīdēt...