Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Jurkovskis iedzīvojies nopietnā savainojumā, sezona beigusies

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jurkovskis iedzīvojies nopietnā savainojumā, sezona beigusies
Raivis Andris Jurkovskis. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC

Šovakar Latvijas Virslīgas līdere "Riga" savā laukumā ar 3:0 droši pārspēja "Valmieru", taču savainojuma dēļ zaudēja pamatsastāva aizsargu Raivi Jurkovski. Galvenais treneris Tomislavs Stipičs norādīja, ka futbolista sezona ir galā, tādējādi viņš nevarēs palīdzēt Latvijas izlasei.

26 gadus vecais Raivis Jurkovskis pirmā puslaika beigās iesaistījās gaisa divcīņā ar Danielu Balodi un iedzīvojās savainojumā. Pēc puslaika pārtraukuma rīdzinieks tika nomainīts. Tomislavs Stipičs preses konferencē atzina, ka trauma ir nopietna un ka nepieciešama operācija, līdz ar to Jurkovska sezona ir galā.

Viņš ir pamatsastāva futbolists ne tikai "Riga", bet arī Latvijas izlasē, kam jau septembrī gaidāmas 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēles. Vispirms valstsvienība dosies uz Horvātiju (8. septembris), kam sekos duelis mājās pret Velsu (11. septembris). Rudens turpinājumā gaida dueļi pret Armēniju, Turciju un Horvātiju mājās.

Jurkovskis izlases kreklā aizvadījis 37 spēles. Cikla līdzšinējās trīs cīņās – zaudējumos pret Velsu (0:1), Turciju (2:3) un Armēniju (1:2) – viņš laukumā pavadījis 225 minūtes, Velsā sākot uz soliņa, bet laukumā dodoties ar otro puslaiku.

     [+] [-]

, 2023-08-27 08:55, pirms 8 mēnešiem
Tiešām žēl,jo Raivis šosezon bija labā formā.Tas gan vairāk izlases sakarā.