Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Belakovičs pievienojas "Liepājai"

Emils Ozerinskis

Oficiāli: Belakovičs pievienojas "Liepājai"
Nemaņa Belakovičs. Foto: Sanita Ieva Sparāne

Viens no pēdējo gadu spožākajiem leģionāriem Virslīgas čempionātā Nemaņa Belakovičs 2022. gadā pārstāvēs Kurzemes komandu "Liepāja". Šīs vēstis oficiāli nu izziņojis arī pats klubs.

25 gadus vecais serbu kreisās malas uzbrucējs sevi Virslīgas čempionātā apliecinājis kā ļoti produktīvu spēlētāju. 2019. un 2020. gada sezonās, spēlējot Jūrmalas "Spartaka" rindās, Nemaņa Belakovičs 54 Virslīgas spēlēs sakrāja 26 vārtus un 12 rezultatīvas piespēles. Jaunajā sezonā "Liepāju" spēlētājs pārstāvēs kā īrētais spēlētājs no Jūrmalas "Spartaka".

Piesaistot Balakoviču, "Liepāja" nošāvusi divus zaķus ar vienu šāvienu. Ne tikai iegūts spēlētājs, kuram Latvijas futbola līmenis nav svešs, bet arī iepriecināts komandas galvenais treneris Nebojša Vigņevičs, kurš savas valsts medijiem atklāja, ka labprāt savā trenētajā komandā redzētu labus serbu futbolistus.

Pagājušajā futbola sezonā Belakovičs atrādījās Maskavas "Lokomotiv" komandai, tomēr Krievijas Premjerlīgas klubā spārna uzbrucējam nonākt neizdevās. Rudens posmā futbolists spēlēja Austrijas Bundeslīgā "TSV Hartberg" rindās, septiņos mačos gūstot vārtus un atdodot vienu piespēli.

Šajā starpsezonā bijusi ievērojama kustība no jaunās čempiones RFS uz Liepāju. Kurzemes komandā atgriezies Roberts Savaļnieks un pievienojies Lukass Villela. Tāpat vakardien Māris Verpakovskis atklāja, ka vēju pilsētā atgriezies arī Leonels Strumija, kura pievienošanos kurzemnieki vēl nav izziņojuši.

  -1 [+] [-]

, 2022-01-26 15:14, pirms 2 gadiem
Beidzot normāls spēlētājs, laipni lūgts pie mums! 👍🏼👍🏼

  -1 [+] [-]

, 2022-01-26 15:44, pirms 2 gadiem
Liepāja Belakovics#8 kur var iegādāties šādu spēļu kreklu?

     [+] [-]

, 2022-01-26 16:25, pirms 2 gadiem
Liepāja iet veco ceļu ,pērk pieredzējušus un ļoti pieredzējušus spēlētājus kas var dot rezultātu uzreiz pirmajā sezonā ... tikai tam ir vajadzīgs treneris kas spēj no šiem spēlētājiem izspiest maksimumu .
Iepriekšējiem (cik tur viņi jau bijuši ?) neizdevās ,skatīsimies kā ies serbam!

     [+] [-]

, 2022-01-26 16:46, pirms 2 gadiem
https://www.transfermarkt.com/fk-li...

Pārejas maksa par Villelu 200 tūkstoši? Uz labu laimi mēdz sadzejot ciparus?