Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Liepājai pret "Spartaku" nedrīkstēs spēlēt Kļava, Lebamba un Keitā

Andrejs Siliņš

Liepājai pret "Spartaku" nedrīkstēs spēlēt Kļava, Lebamba un Keitā
Oskars Kļava
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Publicēti jaunākās Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komisijas sēdes lēmumi un diskvalifikācijas dalībai nākamajā "Synottip" Virslīgas spēlē saņēmuši trīs "Liepājas/Mogo", kā arī divi RFS spēlētāji.

Nākamos mačus nāksies izlaist virknei Virslīgas futbolistu - "Mettai/LU", kam gan šonedēļ spēles nav, mačā pret liepājniekiem sezonas pēdējā dienā nevarēs palīdzēt Vladislavs Fjodorovs. Savukārt "Riga FC" šīs nedēļas spēlē, pēdējā šajā sezonā, pret "Jelgavu" spēlēt nedrīkstēs Ēriks Punculs.

RFS, kas turpina cīņu par titulu, uzņemot "Ventspili", nāksies iztikt bez Roberta Savaļnieka un Milana Saviča palīdzības. Savaļniekam arī 70 eiro liels naudas sods. Savukārt "Liepājai/Mogo" pret līderi "Spartaku" nevarēs palīdzēt pat trīs spēlētāji. Viena mača diskvalifikācija jāizcieš Staņislavam Lebambam, Seidinam Keitā un Oskaram Kļavam, kuram arī 70 eiro naudas sods.

Pamatīgi iztrūkumi sastāvā būs komanda.lv 1. līgas vienībai "Grobiņa". Mačā pret uz pārspēlēm pretendējošo komandu "Daugavpili"nedrīkstēs piedalīties trīs futbolisti - Toms Vīksna, Ralfs Denijs Džeriņš un Jānis Jēkabsons. Arī daugavpiliešiem nāksies spēlēt bez viena palīga - diskvalificēts Sergejs Vasiljevs.

Tukumam cīņā ar Rēzekni nevarēs palīdzēt Igors Barinovs, bet rēzekniešiem šajā spēlē jāiztiek bez Ņikitas Bovkuna. Viena mača diskvalifikācija arī "RTU FC/Skonto Academy" spēlētājam Markam Petunovam.

Naudas sodus 140 eiro apmērā saņēmuši RFS, Preiļu un Grobiņas klubi, bet "Ventspilij" nāksies šķirties no lielākas summas - kopumā par diviem sodiem jāmaksā 420 eiro. Savukārt "Liepāja/Mogo" brīdināta par drošības dienesta paviršu darbību pirms Kurzemes derbija.

Izmantotie resursi:
LFF DK 25. oktobra sēdes lēmumi - Latvijas...

  +1 [+] [-]

, 2017-10-25 16:49, pirms 6 gadiem
Savukārt "Liepājai/Mogo", kam teorētiski arī vēl aktuāla cīņa par zeltu
"Grobiņa", kas turpina cīņu par pārspēlēm tikšanai uz Virslīgu

Tas taču neatbilst patiesībai. Skat. rakstus Grebis Kurzemes derbijā izrauj "Spartakam"... un "Grobiņa" zaudē cerības, "Progress"/"Olaine"...

  +1 [+] [-]

, 2017-10-26 01:43, pirms 6 gadiem
Nu tak LFF tā sabijušies no Grobiņas,ka ar tiesnešu svētību, gatavi teju visus spēlētājus diskvalificēt jau kādus 4 mēnešus smagi piestrādā pie tā!
Nomierinieties taču,Grobiņu jau esat iznīcinājuši!
Atzīstieties- nebija jūsu plānos,ka Grobiņa gozēsies turnīra tabulas augšgalā !?