Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Skonto" direktors Sakavicks darbosies EKA

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Skonto" direktors Sakavicks darbosies EKA
Antans Sakavicks

„Skonto” futbola kluba direktors Antans Sakavicks ievēlēts Eiropas Klubu asociācijas (EKA) Mārketinga un komunikāciju darba grupā. 7.septembrī ECA sanāksmes laikā Ženēvā Sakavicka kandidatūra tika izvirzīta dalībai Mārketinga un komunikāciju darba grupā. Tagad „Skonto” klubs saņēmis apstiprinājumu par Sakavicka iekļaušanu šajā darba grupā.

„Patīkami, ka esmu - kā „Skonto” pārstāvis - guvis atbalstu un ievēlēts šajā organizācijā. Klubam ir prestiži strādāt šādā darba grupā, kurā ir pārstāvji no tādiem grandiem kā „Chelsea”, „Barcelona”, „Manchester United”, „Olympique Lyonnais”, „Bayern Munich”, utt. Šajā darba grupā strādāsim pie Eiropas klubu problēmām, dosim ierosinājumus ECA Izpildkomitejai, kas tālāk tos virzīs izskatīšanai UEFA,” saka Sakavicks.

„Skonto” ir pirmais Baltijas klubs un pirmais klubs no bijušās PSRS teritorijas, kas izpelnījies vietu kādā no ECA darba grupām un reāli risinās Eiropas klubu problēmas. ECA Mārketinga un komunikāciju darba grupas uzdevums ir vērtēt futbola mārketinga un sabiedrisko attiecību iespējas, dot konkrētus ierosinājumus jautājumos par komerciālām iespējām un darba stratēģiju.

ECA ir izveidota uz kādreizējās G-14 grupas un Eiropas Klubu foruma bāzes. Abas šīs organizācijas tika likvidētas 2008.gada sākumā. UEFA ir atzinusi ECA un abas organizācijas ir parakstījušas savstarpējās sapratnes memorandu. ECA ir pārstāvēti klubi no visām 53 UEFA dalībvalstīm. ECA izpildkomitejā ietilpst 15 klubu pārstāvji, bet ECA priekšsēdētājs ir Karls-Haincs Rumennige.

Informāciju sagatavoja:
Uldis Strautmanis
"Skonto FC" preses sekretārs

     [+] [-]

, 2010-10-25 22:55, pirms 14 gadiem
Skan jau smuki, bet diez vai būs Skonto vai kādam citam Latvijas klubam no tā kāds taustāms labums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja