Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Super Nova" rindās paliek deviņi Nākotnes līgas bronzu ieguvušie jaunieši

Emils Ozerinskis

"Super Nova" rindās paliek deviņi Nākotnes līgas bronzu ieguvušie jaunieši
Jevgēņijs Miņins. Foto: LFF

Jaunajā sezona Virslīgas debiju gaidošā "Super Nova" savās rindās paturēs deviņus aizvadītās sezonas Nākotnes līgas bronzas medaļu ieguvējus.

Ziņas par sava sastāva komplektāciju "Super Nova" iesāka ar vēsti par pieredzējušā azerbaidžāniešu futbolista Vugara Askerova atgriešanos komandā. Tādējādi paredzami gados jaunajai komandai pievienojot pamatīgu pieredzes lādiņu.

Šodien komanda pavēstījusi par sastāva aprisēm, nosaucot spēlētājus, kas komandas rīcībā palikuši no aizvadītās sezonas Nākotnes līgas turnīrā. "Super Nova" formas tērpu jaunajā sezonā nesīs kluba akadēmijas audzēkņi - vārtsargs Patriks Balodis, aizsargi Roberts Zelmanis, Iļja Semjonovs un Jegors Cīrulis, pussargs Dmitrijs Puhovs, kā arī uzbrucēji Artjoms Troickis un Edgars Brics. Neviens no nosauktajiem futbolitiem vēl nav pārsniedzis 20 gadu vecumu.

Tāpat no pērnās sezonas "Super Nova" rindās turpinās spēlēt RFS audzēknis, aizsargs Edgars Šakurovs un pussargs Jevgeņijs Miņins, kurš savas futbola prasmes apguvis Daugavpils futbolā.

Starp šiem jauniešiem divi ir guvuši zināmu pieredzi Virslīgas līmenī. Zelmanis 2020. gada vasarā uz diviem mēnešiem kļuva par "Liepājas" pamatsastāva centra aizsargu, aizvadot 12 Virslīgas spēles. Savukārt Miņins piecās Virslīgas spēlēs atrādījies "Daugavpils" komandas rindās.

"Super Nova" komandu Virslīgas debijas sezonā vadīs galvenais treneris Andrejs Lapsa.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/sksupernova

     [+] [-]

, 2022-01-25 22:11, pirms 3 gadiem
Nu tad jau Supernovā gaidāms kārtīgs papildinājums,jo ar šiem spēlētājiem ir krietni par īsu,lai spēlētu virslīgā.