Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Super Nova" nosauc trenerus pirms gaidāmās debijas sezonas Virslīgā

Emils Ozerinskis

"Super Nova" nosauc trenerus pirms gaidāmās debijas sezonas Virslīgā
Andrejs Lapsa. Foto: LFF

Darbu pie akreditācijas nokārtošanas, lai jaunajā sezonā varētu debitēt Latvijas futbola Virslīgā, veic Nākotnes līgas bronzas medaļniece "Super Nova", kas pavēstījusi par komandas treneru štābu gaidāmajai sezona.

"Super Nova" rītdien gatavojas aizvadīt testus, iesākot plānveidīgu treniņciklu pirms gaidāmās debijas Latvijas futbola elitē. Janvārī komanda plāno aizvadīt trīs pārbaudes spēles.

"Super Nova" pavēstījusi, ka komandas galvenā trenera pienākumu izpildīšana saglabājas 53 gadus vecā Andeja Lapsas rokās, kurš komandas vadību uzņēmās pagājušajā starpsezonā, palīdzot "Super Nova" aizcīnīties līdz Nākotnes līgas trešajai vietai, kas šosezon devusi iespēju iekļūt Virsīgā.

Andreja Lapsas treneru komandā būs arī 47 gadus vecais Igors Korabļovs, kurš savulaik aizvadījis 21 spēli nacionālajā valstsvienībā, un 37 gadus vecais Andrejs Perepļotkins, kurš Latvijas izlases kreklā nospēlējis 36 mačus, izceļoties ar trīs vārtu guvumiem.

"Super Nova" vārtsargus skolos Latvijas valstsvienības vārtsargu treneris Aleksandrs Proskurņins, savukārt fiziskās sagatavotības trenera amats uzticēts četrkārtējam Latvijas Basketbola līgas čempionam Uģim Viļumam.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/sksupernova

     [+] [-]

, 2022-01-07 21:10, pirms 2 gadiem
Galvenais treneris Andejs Lapsa?

     [+] [-]

, 2022-01-08 10:33, pirms 2 gadiem
Viļums tas i vecis! Paspēja padušīt pretinieku līderus basī, padziedāt tv šovā un tagad dzīs iekšā fizisko futbolistiem. Visu cieņu!

     [+] [-]

, 2022-01-08 15:18, pirms 2 gadiem
Diez ko Perepļotkins jaunajiem mācīs?

     [+] [-]

, 2022-01-12 08:32, pirms 2 gadiem
Vienīgais iespaidīgais papildinājums ir Viļums. Perepļotkins kopā ar Korobļovu ( Gulbenes laikiem) mācīs, kur un kā pareizi likt TOTO likmes ( arī tas ir jāprot. Lapsam būs iespēja attaisnot savu uzvārdu Lapsa, vai nu viņš ir lapsa ( gudrs, viltīgs) vai arī uzvārds jāmaina.