Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS pēc ilgtermiņa līguma parakstīšanas izīrē uzbrucēju Slovākijas klubam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

RFS pēc ilgtermiņa līguma parakstīšanas izīrē uzbrucēju Slovākijas klubam
Ismaels Diomandē. Foto: Edgars Vērpe/RFS

Latvijas futbola Virslīgas čempiones RFS uzbrucējs no Kotdivuāras Ismaels Diomandē izīrēts Slovākijas augstākās līgas klubam “Pohronie”, kur spēlēs līdz vasarai.

18 gadus vecais Diomandē sevi labi pierādīja RFS kluba pārbaudē un ar Latvijas čempionvienību šonedēļ parakstīja ilgtermiņa līgumu. Savā pēdējā mačā kopā ar RFS Turcijā viņš pret Maskavas “Spartak 2” guva vārtus.

Perspektīvs uzbrucējs visu savu līdzšinējo karjeru pavadīja dzimtenē, kur pirms pārcēlšanās uz RFS pārstāvēja augstākās līgas vienību AFAD. Viņš ir spēlējis arī Kotdivuāras jauniešu U-16 un U-18 izlasēs.

Tuvāko pusgadu Diomandē pavadīs Slovākijā, kur uz īres pamata pārstāvēs augstākās līgas klubu “Pohronie”. Uzbrucējs jau ir pievienojies savam jaunajam klubam.

Izmantotie resursi:
https://fkrfs.lv/ismaels-izirets-sl...

     [+] [-]

, 2022-02-23 11:34, pirms 3 gadiem
Ja jau tik labi izskatijas kapec izire?

     [+] [-]

, 2022-02-23 11:48, pirms 3 gadiem
Laikam pārāk daudz leģionāru ka skaits nedaudz jāsamazina

     [+] [-]

, 2022-02-23 11:54, pirms 3 gadiem
Vis jau gluži labi saprotams. Ir parakstījuši ilgtermiņa līgumu, ir jauns, tapec labāk lai līdz vasarai spēle Slovākijā, kas nav tā sliktākā līga, kam ir vairāki + gan jau sākot ar naudu ka ietaupās RFS jo nav jāmaksā alga viņam, spēlētājs attīstās un kas zin( varbūt jau tiek pamanīts Slovākijā no kāda vel lielāka kluba) un vasarā uz eirokausiem ir atpakaļ ierindā un var spēlētājam sist tik cenu augšā.