Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Stipičs gatavs citiem izaicinājumiem, "Auda" jauna vadoņa meklējumos

Emils Ozerinskis

Stipičs gatavs citiem izaicinājumiem, "Auda" jauna vadoņa meklējumos
Tomislavs Stipičs. Foto: Sanita Ieva Sparāne

Latvijas kausa ieguvējs Tomislavs Stipičs pieņēmis lēmumu neturpināt darbu Virslīgas komandas "Auda" galvenā trenera postenī. Līdz ar to zaļimelnie pirms savas Eirokausu debijas sezonas nonākuši jauna bosa meklējumos.

43 gadus vecais horvātu speciālists Tomislavs Stipičs pagājušajā Virslīgas sezonā bija viena no spilgtākajām personībām Latvijas čempionātā. "Audas" treneris izcēlās ar ieturētu un inteliģentu komunikāciju preses konferencēs, bet spēļu laikā laukuma malā emocionāli spēja sastādīt konkurenci pat viskarstasinīgākajiem kolēģiem no Kurzemes piekrastes.

Latvijas senākā aktīvā futbola kluba atgriešanās Virslīgā iezīmējās ar iepriekš neaptvertu augstumu sasniegšanu. Stipiča vadībā "Auda" ieguva piekto vietu Virslīgas čempionātā, bet Latvijas kausā cauri pendeļu sērijai Valmierā "Auda" aizcīnījās līdz finālam, "Skonto" stadionā no RFS rokām izņemot Latvijas kausa trofeju.

Šis bija ne tikai neticams lidojums "Audai", bet arī pašam trenerim, kurš iepriekš savas profesionālās karjeras laikā pie trofejām nebija ticis. Stipičs pirms nonākšanas līdz Latvijai trenējis dažādas Vācijas komandas, kā arī strādājis Ķīnā, Šveicē un Horvātijā.

"Audu" Virslīgas čempionātā ieveda vietējais treneris Sergejs Kožans, kura vadībā vienība 2021. gadā uzvarēja Nākotnes līgā. Aizvadītajā sezonā Kožans kopā ar citiem horvātu speciālistiem bija Stipiča treneru kolektīvā.

Par gaidāmās sezonas sastāva aprisēm pagaidām publiski zināms tas, ka zaļimelnā komanda panākusi jaunu vienošanos ar vietējo centra aizsargu Ivo Minkeviču.

Izmantotie resursi:
https://fkauda.lv/Jaunumi?journal_b...

     [+] [-]

, 2022-12-22 14:20, pirms gada
Tad jau loğiski būtu, ja Kožans pārņemtu grožus. Gan jau Auda neplāno ilgu Eiropas lidojumu.

  +2 [+] [-]

, 2022-12-22 14:35, pirms gada
"Stipičs pirms nonākšanas līdz Latvijai trenējis dažādas Vācijas zemāko līgu un jaunatnes sistēmu komandas, kā arī strādājis Ķīnā, Šveicē un Horvātijā."

Mh, un 2. Bundeslīga arī pieder pie zemākajām Vācijas līgām?

Gaidam ziņas par jauno treneri!

     [+] [-]

, 2022-12-22 14:45, pirms gada
Tamazs uz Audu 😁

  -4 [+] [-]

, 2022-12-22 15:20, pirms gada
Spilgtākā personība amatieru līgā
Tas ir apmēram kā mīksto pagalma skaļākais delveris

Kas vispār notiek ar LV futbola 2/3 u.c. sūdulīgām? tur taču ir vēl spilgtāki personāžu gan jau. Jāatrod kāds kas māk smuki krist un berzēt celīti un star-team gatavs

  -1 [+] [-]

, 2022-12-22 16:03, pirms gada
Novēlu Audai būt Baltai, bez afropērtiķiem! Vai tas ir iespējams?
Vai kas tāds ir tuvākajos plānos?

     [+] [-]

, 2022-12-22 16:51, pirms gada
Marokāņi-Lettiņu brāļi rakstīja: Novēlu Audai būt Baltai, bez afropērtiķiem! Vai tas ir iespējams?
Vai kas tāds ir tuvākajos plānos?
Kādas rases spēlētāji, tavuprāt, drīkst būt komandā?

  +2 [+] [-]

, 2022-12-22 19:17, pirms gada
Žēl,manuprāt pērnās sezonas labākais treneris ,kas spēja īsā laikā izveidot kaujasspējīgu komandu un rādīja skatāmu futbolu !
Manuprāt tādām komandām kā Auda ,treneru izvēle ir 90 % no veiksmes vai neveiksmes. Novēlu Audai nekļūdīties ar savu izvēli!

  +1 [+] [-]

, 2022-12-22 21:30, pirms gada
https://twitter.com/LV_futbols/stat...

Pēdējais triks no PR speciālista, saprotu Rīga neapstiprina

  +1 [+] [-]

, 2022-12-23 05:17, pirms gada
Kādu vietējo kadru varētu vietā, piemēram, Kristapu B.

     [+] [-]

, 2022-12-24 20:53, pirms gada
Zusis ir brīvs…