Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS aizsargs Vlalukins atgriežas dzimtenē un pievienojas grupu turnīra klubam

Agris Suveizda

RFS aizsargs Vlalukins atgriežas dzimtenē un pievienojas grupu turnīra klubam
Jovans Vlalukins. Foto: Sanita Ieva Sparāne/fkrfs.lv

Serbijas futbola vicečempione "Bačka Topola" jeb TSC pavēstījusi par 24 gadus vecā RFS serbu labā aizsarga Jovana Vlalukina pievienošanos komandai.

Belgradas "Partizan" audzēknis Vlalukins RFS pievienojās pagājušā gada jūnijā un palīdzēja sasniegt vēsturisko Eiropas Konferences līgas grupu turnīru, kurā piedalījās visās spēlēs un četras no sešām arī sāka pamatsastavā. Virslīgā viņš sāka 10 no savām 15 spēlēm, taču līdz ar Roberta Savaļnieka atgriešanos šosezon zaudēja vietu sākumsastāvā. Vlalukins šosezon sāka četras no savām vienpadsmit spēlēm un guva vienus vārtus.

Ungāriskais Serbijas klubs TSC šogad izcīnīja lielāko panākumu vēsturē, pārsteidzoši kļūstot par Serbijas vicečempionu. Titulu ar 97 punktiem izcīnīja "Crvena zvezda", ar 75 punktiem sekoja "Bačka Topola" un "Čukarički", bet "Partizan" ar 71 punktu finišēja tikai ceturtajā vietā. Tā kā Serbija rangā ieņem augsto 11. vietu, TSC kā vicečempione kvalificējās Čempionu līgas trešajai atlases kārtai, kurā tiksies ar vienu no šīm četrām komandām – Glāzgovas "Rangers", "Braga", Eindhovenas PSV vai Marseļas "Olympique". Jau tagad ir skaidrs, ka TSC spēlēs Eirokausu grupu turnīrā – vai nu Čempionu līgas, vai arī Eiropas līgas.

Vlalukins ir spēlējis visa vecuma Serbijas izlasēs, pieaugušo valstsvienībā divus mačus aizvadot 2021. gada janvārī – Serbija ierasti gada sākumā ārpus oficiālajiem logiem dod spēļu praksi vietējo klubu izcilniekiem. Dzimtenē Vlalukins iepriekš bija spēlējis "Teleoptik" un "Metalac" vienībās, Serbijas otrajā divīzijā 55 spēlēs gūstot trīs vārtus, bet Superlīgā aizvadot 62 mačus.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/fktsc/post...

     [+] [-]

, 2023-06-22 23:34, pirms gada
Falls viņu līdz pat Serbijas līgai aizspēra.