Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" treneris Stipičs: "RFS ir Virslīgas favorīte – mēs vēl esam mazi bērni"

Agris Suveizda

"Riga" treneris Stipičs: "RFS ir Virslīgas favorīte – mēs vēl esam mazi bērni"
Tomislavs Stipičs. Foto: Zigismunds Zālmanis/rigafc.lv

Pēc 14 kārtām pārliecinošā Virslīgas divvadībā ir Rīgas futbola klubi "Riga" un RFS, kuri piektdienas vakarā LNK Sporta parkā tiksies savā starpā.

"Riga" vakar ar 5:1 pārspēja tukumniekus, un mājinieku galvenais treneris Tomislavs Stipičs, atbildot uz jautājumu par vēlu ielaistajiem vārtiem, kas sabojāja sauso spēli, jau pārgāja uz piektdienas maču un bez tincināšanas par sezonas favorīti nosauca RFS: "Šodiena nav īstais laiks dusmām – guvām piecus vārtus. Rīt izvēdināsim galvu un varbūt otrdien sāksim nopietni runāt par futbolu un gatavoties nākamajai spēlei. Pašlaik nav iemesla [būt dusmīgam], ir ļoti daudz pozitīvā – esam izcīnījuši 38 no 42 punktiem, ļoti labs nogrieznis. Tagad būs liels izaicinājums – esam četrus punktus priekšā RFS, kas spēlēja pret "Fiorentina", kas savukārt spēlēs Eiropas Konferences līgas finālā. RFS ir lērums kvalitatīvu spēlētāju, tā šogad ir līgas favorīte – mums ir jābūt ļoti prātīgiem un liela nozīme jāpievērš sīkumiem.

Jā, manuprāt, RFS ir līgas favorīte. Ja paskatās, no kurienes nāk viņu spēlētāji, kāda ir viņu pieredze – manā komandā varbūt 1-2 spēlētāji kaut ko savā dzīvē ir izcīnījuši. Viņiem ir Paničs, Lipuščeks…Mēs [uz viņu fona] vēl esam kā mazi bērni – viņi ir tie lielie, kuriem mēs dzenamies pakaļ. Mums jābūt ļoti prātīgiem, lai to saprastu, jo pretiniekiem ir milzīga pieredze un panākumi. Mums ir jābūt piezemētiem – nevajag pārāk daudz runāt.

Saku, ka RFS ir favorīte, taču ticu, ka, ja darbu turpināsim tādā pašā garā un mani spēlētāji ievēros noteikumus, tad "Riga" pēc 36. kārtas būs čempione. Ja pieturēsimies savam plānam, tad varam to paveikt. Bet šobrīd lielā komanda ir RFS – visi zina, ko RFS iepriekšējos gados ir paveikusi Latvijas futbola labā. Bet ticu, ka šosezon ar šādu sniegumu, darbu un fantastiskajiem spēlētājiem, kādi man ir, esam gatavi. Viņi joprojām ir bērni, taču, ja viņi saglabās mieru, jebkurai Latvijas komandai būs grūti tikt mums līdzi."

     [+] [-]

, 2023-05-22 15:39, pirms 11 mēnešiem

  +3 [+] [-]

, 2023-05-22 16:01, pirms 11 mēnešiem
Izskatās ,ka ar humoru Stipičam viss OK

  +2 [+] [-]

, 2023-05-22 16:37, pirms 11 mēnešiem
Dīvaini izteikumi no Stipiča puses, bet varbūt tās tādas "mind games" pirms derbija.

  +1 [+] [-]

, 2023-05-22 16:49, pirms 11 mēnešiem
tuvojas dziesmu svētki , stipičs dzied efcī riga , bez garumzīmes , korītī . bet kā tur bij ar tiem plātīzeriem eiropā

  +2 [+] [-]

, 2023-05-22 17:19, pirms 11 mēnešiem
Stipičs no kautrības bikses pielaidis.......

  +5 [+] [-]

, 2023-05-22 18:30, pirms 11 mēnešiem
Taktisks gājiens ,pirms derbija noņem spriedzi no savas komandas un uzkrauj virsū RFS .
Bet ja nav akls un kaut nedaudz saprot no futbola ,tad (vismaz šobrīd) Riga dominē čempionātā un izrautie punkti spēļu galotnēs runā par labu tam,ka Riga atgriezīsies čempiones godā.

     [+] [-]

, 2023-05-23 16:21, pirms 11 mēnešiem
Jawa rakstīja: Taktisks gājiens ,pirms derbija noņem spriedzi no savas komandas un uzkrauj virsū RFS .
Bet ja nav akls un kaut nedaudz saprot no futbola ,tad (vismaz šobrīd) Riga dominē čempionātā un izrautie punkti spēļu galotnēs runā par labu tam,ka Riga atgriezīsies čempiones godā.
tieši tā + un arī, lai noskaņotu komandu nespēlēt pārgalvīgi. piekrītu, ka Riga ir favorīti!