Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Čempione RFS īrēs "Super Nova" spēlējušo kamerūniešu pussargu Ndžikī

Agris Suveizda

Čempione RFS īrēs "Super Nova" spēlējušo kamerūniešu pussargu Ndžikī
RFS sporta direktors Aleksandrs Usovs un jaunieguvums Rostāns Ndžikī. Foto: fkrfs.lv

Latvijas futbola čempionvienība RFS pavēstījusi par 20 gadus vecā kamerūniešu pussarga Rostāna Ndžikī īrēšanu no Spānijas kluba "Leganes".

Ndžikī pērn no dzimtenes pārcēlās uz Eiropu, parakstot līgumu ar Spānijas klubu "Leganes", bet vasarā tika izīrēts Virslīgas pastarītei Salaspils "Super Nova", Virslīgā aizvadot 11 spēles un gūstot vienus vārtus. Vienīgais vārtu guvums bija 36. kārtas sensacionālajā neizšķirtā pret "Riga" (1:1).

Kamerūnietis Ndžikī ir uzbrūkošā tipa spēlētājs, kurš var spēlēt gan uzbrucēja, gan flanga uzbrucēja, gan uzbrūkošā pussarga pozīcijās. Kopā ar RFS viņš trenējas jau no janvāra un šobrīd ar komandu atrodas nometnē Turcijā.

Spēlētājs RFS no "Leganes" pievienojies līdz sezonas izskaņai uz īres līguma pamata ar iespēju līgumu pagarināt.

Izmantotie resursi:
https://fkrfs.lv/rfs-sastava-talant...

     [+] [-]

, 2024-02-21 17:42, pirms 2 mēnešiem
Jā, nopietns solis Latvijas futbola attīstības virzienā!

  +1 [+] [-]

, 2024-02-21 20:27, pirms 2 mēnešiem
Pandora rakstīja: Jā, nopietns solis Latvijas futbola attīstības virzienā!
kāds sakars ar privātu komandu?

     [+] [-]

, 2024-02-22 00:18, pirms 2 mēnešiem
Pandora rakstīja: Jā, nopietns solis Latvijas futbola attīstības virzienā!
Ja domā, ka dzenājot bumbu savā starpā te uz vietas pacelsi Latvijas futbolistu līmeni, tad nāksies tevi apbēdināt, jo šobrīd kaut ko līdzīgu dara igaunijas futbola līga un rezultāti ir diezgan vāji. Bet vispār es tev iesaku izveidot kaut kādu futbola komandu - FK Saulkarasti, kas balstās uz vietējiem spēlētājiem tikai - u nar viņiem mēģināt tikt līdz Virslīgai - galvenais naudu atrodi ko uzturēt to futbola kluba saimniecību un algas maksāt utt.
Kur nopelnīt naudu ar futbolu? Mēģini savus vietējos puišus ielikt pārdošanā un gaidi citu klubu piedāvājumus, tikai ŗēkinies, ka šobrīd Riga FC un RFS leģionāri pa lielam ir labāki un pieprasītāki nekā vietējie spēlētāji, bet nu, ja tev ir apņemšanās pierādīt pretējo, tad es novēlu, lai viss izdodas.

     [+] [-]

, 2024-02-22 11:32, pirms 2 mēnešiem
Pandora rakstīja: Jā, nopietns solis Latvijas futbola attīstības virzienā!
Virslīgas klubiem primārais pelnīt naudu vai vismaz iziet pa nullēm, ar Latvijas futbola attīstības tur niecīgs sakars. 1.līga rūpējas lai jauniešiem būtu kāda iespējā uzspēlēt futeni.