Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Babičevam divu spēļu diskvalifikācija, Astrahancevam - sešu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Babičevam divu spēļu diskvalifikācija, Astrahancevam - sešu
Vladimirs Babičevs pēdējā laikā bijis visai
neapmierināts ar "Jūrmalas-VV" sniegumu
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Latvijas Futbola federācijas Disciplinārās komitejas (LFF DK) sēdē tika nolemts ar divu spēļu diskvalifikāciju sodīt "Jūrmala-VV" galveno treneri Vladimiru Babičevu, bet vēl bargāku sodu saņēmis "Jaunības" pamatvārtsargs Antons Astrahancevs, kurš izlaidīs sešas spēles.

Jau vakar pietiekami plaši ziņojām par notikumiem Daugavpilī, kur lielāku uzmanību piesaistīja nevis spēle starp "Daugavu" un "Jūrmalu-VV", bet gan abu komandu galveno treneru cīniņš pēc spēles. Vairāk izcēlās jūrmalnieku aizbildnis Vladimirs Babičevs, kurš netiešiem vārdiem paziņoja, ka daugavpiliešus spēlēs pret "Jūrmalu" velk tiesneši. Spēles kompensācijas laikā viņš arī tika padzīts no vienības tehniskās zonas par tiesnešu apsaukāšanu.

LFF DK šādus trenera izteicienus neatstāja bez soda. Pamatojoties uz reglamenta punktu 7.1.19, Babičevs tiks diskvalificēts uz divām spēlēm par tiesnešu rupju apvainošanu un iejaukšanos to darbībā. Sods izpaudīsies aizliegumā atrasties komandas tehniskajā zonā. Vēl Babičevam arī nāksies šķirties no 200 latiem.

Vēl bargāku sodu saņēmis "Jaunības" vārtsargs Antons Astrahancevs, kuram nāksies izlaist sešas nākamās kluba spēles, kā arī papildināt LFF maciņu ar 275 latiem. Vienas spēles diskvalifikāciju viņš saņēmis par sarkano kartīti spēlē pret "Tranzit", vēl divu maču diskvalifikācija viņam piespriesta par aizvainojošu vārdu lietošanu, bet vēl trīs par draudu izteikšanu Ivanam Visockim, kurš, starp citu, būs spiests izlaist divus nākamos mačus. Daugavpilietim šāds sods piešķirts par mēģinājumu iesist pretiniekam.

Tāpat LFF DK piespriedusi arī citas diskvalifikācijas par dzelteno kartīšu normas sasniegšanu un citiem pārkāpumiem. Ar visiem sodiem varat iepazīties šeit: LFF: LFF DK 20.septembra lēmumi

Izmantotie resursi:
LFF: Latvijas Futbola federācija | Galvenie...

  -2 [+] [-]

, 2010-09-20 17:55, pirms 14 gadiem
Pirmkārt vajag iemācīties spēlēt futbolu tad nebūš dusmaz par zaudējumu jāzigāz uz citiem

  -2 [+] [-]

, 2010-09-20 17:56, pirms 14 gadiem
ja , kas tads notiek tikai LV futbolaa tads sviests
nav jaskaidro par kadiem vardiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2010-09-20 18:01, pirms 14 gadiem
Dollars rakstīja: Uh gorachie finskijì parnji.. Karstak neka spanijaa xe xe
UN galvenias par ko. Varētu padomāt, ka baigi prestižš čempionāts ar augstām likmēm.

  +1 [+] [-]

, 2010-09-20 18:16, pirms 14 gadiem
Astrahancevs nekad nav mācējis savaldīties, tas bija laika jautājums kad viņš kādu diskvalifikāciju dabūs

  +7 [+] [-]

, 2010-09-20 18:18, pirms 14 gadiem
Un kad par Guņas kluba komandtiltiņa nesavaldīgajiem izlēcieniem tiks piespriesti diskābeļi?...

  -1 [+] [-]

, 2010-09-20 18:29, pirms 14 gadiem
tas vaartsargs gadiijumaa nav Rons Hextels???

bet nu, baigais rajoņņiks peec apraksta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-09-20 18:42, pirms 14 gadiem
bembists rakstīja: UN galvenias par ko. Varētu padomāt, ka baigi prestižš čempionāts ar augstām likmēm.
par tām likmēm vēl nevar zināt

  +4 [+] [-]

, 2010-09-20 19:05, pirms 14 gadiem
Nu Jaunībai tagad pidirallā ir. Šis varbūt ir tas liktenīgais punkts izkrišanai no Virslīgas. Pirmais vārtsargs, rezultatīvākais spēlētājs un pendeļu izpildītājs vienā personā ir prom uz ilgu laiku. Būs tagad viņiem grūti...

  +6 [+] [-]

, 2010-09-20 19:31, pirms 14 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Bet Babicevam jamak savaldities!
Savaldīties?Vai Babičevs kādam pa tāsi deva?Kaut gan bija arī kāds pelnījis!
Babičevs visu pateica skaidri un atklāti!Bet tas šmurgulis guņa,ar šādiem līdzekļiem visus runātājus apslāpē!Un ne jau nu pirmo gadu!
Toties totopils Daugava dzīvo un uzdzīvo ar TOTO ,bez problēmām!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-09-20 22:41, pirms 14 gadiem
Paskatijos Tenisu....šitādus tiesnešus kuri ikdienā par sētniekiem rubī ...tādus tak tenisa laukumam pat tuvāki par 102 kilometriem nedrīkst laist
Futbols...
Tur tak tādi paši kleinkāji tiesā!!!!!!!Vai Latvijā bez korumpētākā L. vispār nav ne viena? Ja esi kukulnēmējs - tad vari tiesāt. ja nēesi, bet esi sava aroda Goda Vīrs - tad ej ratā!?!?
Apsmiekls bij šis tenisa turnīrs...kauns ko poļi tagad izbazuņēs pa visu pasauli....pat buldozreris "shle'serz" šos sūdus nespēs nolidzināt, ....maybe Zaglers ?

     [+] [-]

, 2010-09-21 09:24, pirms 14 gadiem
Dažiem komentētājiem derētu zināt,ka LFF DK izskata jebkuru disciplināro jautājumu,ja tas fiksēts spēles protokolā.Principā jau jebkurš virslīgas komandas treneris spēlēs laikā mīl pakomentēt soģu darbu un tas pieder pie lietas.Jautājums cits,cik korektā veidā tas tiek darīts.Ja šauj pār strīpu ,tad saņem arī sodu.Viss vienkārši.Tādas lietas notiek JEBKURĀ valsts čempionātā.Tā kā dažiem virslīgas nolicējiem kārtējo reizi nav taisnība.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja