Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Uz labākā futbolista titulu pretendējošais Ozols turpinās sargāt "Riga" vārtus

Ints Megnis
Ints Megnis

Uz labākā futbolista titulu pretendējošais Ozols turpinās sargāt "Riga" vārtus
Roberts Ozols. Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

Latvijas futbola čempionvienība ”Riga” FC panākusi vienošanos ar komandas vārtsargu Robertu Ozolu par līguma pagarināšanu. Ozols ir viens no trim pretendentiem uz šī gada Latvijas labākā futbolista titulu.

1995. gadā dzimušais Ozols šīs sezonas ievadā "Riga" vārtos bija aiz Germana Māliņa muguras, bet lieliski izmantoja sev sniegtu iespēju, turpinājumā kļūstot par stabilu pamatvārtsargu.

Ozols šogad Virslīgā nospēlēja 24 spēles, no kurām 16 mačos palika nepārspēts. Vārtsargs izcēlās ar garāko ”sauso” spēļu sēriju Latvijas čempionāta vēsturē, vārtus neielaižot no 27. maija spēles pret ”Metta"/LU līdz 15. septembrim pret Jūrmalas ”Spartaku” jeb 11 spēlēs pēc kārtas. Sērija pārtrūka brīdī, kad mačā pret "Spartaku" rīdzinieki bumbu iesita savos vārtos.

Ozolam 2018. gada sezona bija pirmā kā Virslīgas kluba vārtsargam, pie tam Ozols sargāja komandas vārtus Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra spēlēs pret Sofijas CSKA. Pirms trešdien gaidāmās Latvijas labāko futbolistu apbalvošanas ceremonijas Ozols nominēts Latvijas gada futbolista un Latvijas futbola Virslīgas gada futbolista balvai, abās nominācijās esot iekļautam labāko trijniekā. Kopā ar Ozolu uz Latvijas labākā futbolista titulu pretendē arī Dāvis Ikaunieks un Andris Vaņins.

  +3 [+] [-]

, 2018-12-19 16:07, pirms 6 gadiem
Man vairāk interesē kāda mārutka pēc uz FC Riga skrēja Uvarenko? Ventspilī jau nosēdēja pusi sezonas, tagad izskatās ka sezonu uz beņķa sēdēs Rīgā. Nav jau zināms, ko darīs Meļņičenko. Ja aizskries uz RFS, tad nebrīnīšos, kāpēc Šišhanovs nepiedāvāja lielāku atalgojumu.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-19 16:39, pirms 6 gadiem
Tas būs nožēlojami, ja par Latvijas lakako futbolistu kļūs spēlētāji, kuri pat netiek pie spēles laika savos klubos jo tad rodas jautājums "par kādiem nopelniem" jo tie klubi ir ar nekādi diženi, vidusmēra europas čempionātu komandas, viena no tām zaudēja astanai ar ko man liekas FK Rīga bija spēlējusi diezgan līdzīgi, un izlasēs ar neko īpaši nerāda

     [+] [-]

, 2018-12-19 18:17, pirms 6 gadiem
Bļin ku tālu Ozols ticis aceros ka ar šo vienā šulē mācījos labs čalis ar lielu potenciālu