Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

No čempioniem atvadās pilnu Virslīgas medaļu komplektu sakrājušais Silagadze

Emils Ozerinskis

No čempioniem atvadās pilnu Virslīgas medaļu komplektu sakrājušais Silagadze
Luka SIlagadze. Foto: Jānis Līgats

Latvijas futbola Virslīgas čempiones "Valmieras" sastāvā jaunajā sezonā nespēlēs gruzīnu flanga spēlētājs Luka Silagadze, kurš Vidzemes vienību pārstāvējis iepriekšējo trīs gadu garumā.

Šajā starpsezonā jaunizceptā Latvijas čempione "Valmiera" vēl nav sākusi ziņot par saviem sastāva papildinājumiem, kuriem tiks uzticēta robu aizlāpīšana pēc vairāku svarīgu spēlētāju došanās prom no Vidzemes komandas rindām. Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka valmieriešu bombardieris Raimonds Krollis jau noslēdzis līgumu pēc sistēmas 4+1 ar Itālijas A sērijas komandu "Spezia". Starpsezonas ievadā uz ambiciozo "Riga" pārcēlās valmieriešu pamatvārtsargs Rihards Matrevics, kuram pēc čempiona sezonas ar valmieriešiem iztecēja līguma termiņš. Centra aizsardzības balsts Romans Jakuba pārcēlies uz Polijas 1. līgu, bet centra pussargs Masaki Murata karjeru turpinās Azerbaidžānā.

Šodien ar emocionālu ierakstu sociālajos tīklos no "Valmieras" atvadījies flanga spēlētājs Luka Silagadze. 23 gadus vecais gruzīnu futbolists pateicās par trīs neaizmirstamiem gadiem kluba treneriem, personālam, prezidentam, komandas biedriem un faniem. Silagadze norādīja, ka paturēšot viņus visus sirdī, ar cerību vēl kādreiz tikties zaļajos laukumos.

Trīs sezonu laikā Silagadze kopumā piedalījās 82 oficiālās "Valmieras" komandas spēlēs, izceļoties ar desmit gūtiem vārtiem un 13 rezultatīvām piespēlēm. Ar valmieriešiem Silgagadze sakrāja pilnu Latvijas futbola Virslīgas medaļu komplektu, pirmajā sezonā iegūstot bronzu, pēc tam pakāpjoties uz sudraba pozīcijām, bet aizvadītajā gadā savā kaklā uzkarinot zeltu. Aizvadītajā Virslīgas sezonā Silagadze bieži bija spēlētājs, kurš deva pienesumu nākot laukumā uz maiņu. Visus piecus 2022. gada vārtus gruzīnu futbolists guva pastiprinot valmieriešu spēli no soliņa.

  +2 [+] [-]

, 2023-01-19 16:09, pirms gada
Nākamie varētu uz labākiem klubiem aiziet Yokota ,Mena un Zhelizko? ČL izskatās būs maz cerību tālu tikt.

  +2 [+] [-]

, 2023-01-19 17:17, pirms gada
Valmierai divas iespējas papildināties : 1) No pagasta čempionāta,
2) atvest vagonu ar moriem.

     [+] [-]

, 2023-01-19 17:37, pirms gada
Beidzat tak ņemties .Sastāvs būs spēcīgāks kā pagājušo gadu.
Drīz arī būs papildinājumi.

  +1 [+] [-]

, 2023-01-19 17:47, pirms gada
Witslenamitea rakstīja: Nākamie varētu uz labākiem klubiem aiziet Yokota ,Mena un Zhelizko? ČL izskatās būs maz cerību tālu tikt.
Būs loterija, jo nāksies vākt bez klubiem palikušos un pielipināt klāt āfrikāņus.

     [+] [-]

, 2023-01-19 17:49, pirms gada
Latvija2012 rakstīja: Beidzat tak ņemties .Sastāvs būs spēcīgāks kā pagājušo gadu.
Drīz arī būs papildinājumi.
Gaida naudu, lai nomaksātu parādus? Tad vilciens ieradīsies

     [+] [-]

, 2023-01-19 18:52, pirms gada
Latvija2012 rakstīja: Beidzat tak ņemties .Sastāvs būs spēcīgāks kā pagājušo gadu.
Drīz arī būs papildinājumi.
Kad parādīsies papildinājumi,tad arī izdarīsim pirmos secinājumus.Cerams,ka netā varēs info atrast par jaunpienācējiem,

  +1 [+] [-]

, 2023-01-19 18:57, pirms gada
Atklāti sakot,normālās komandās ,it sevišķi pēc čempiona titula izcīnīšanas ,cenšās saglabāt visus labākos spēlētājus un vēl ar jauniem labiem spēlētājiem aizpildīt vājos pērnā gada robus.Tikai tas laikam neattiecās uz virslīgas čempioniem,viendienītēm,kādi bija Daugavpils Daugava,Jūrmalas Spartaks un tagad izskatās arī FK Valmiera.

     [+] [-]

, 2023-01-20 03:24, pirms gada
ko mēs uztraucamies , nāks nākamie ērgļi no kaukāza kalniem , šitais vienkārši aizmirsīsies