Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" robus aizsardzības centrā sāk labot ar serba piesaistīšanu

Agris Suveizda

"Riga" robus aizsardzības centrā sāk labot ar serba piesaistīšanu
Milošs Vraņanins. Foto: Zigismunds Zālmanis, rigafc.lv

Latvijas trīskārtējo futbola čempionvienību "Riga" starpsezonā pametuši centra aizsargi Herdi Prenga un Elvis Stuglis, taču šovakar paziņots par serba Miloša Vraņanina piesaistīšanu.

24 gadus vecais Vraņanins karjeras sākumā spēlēja "Rad", "Brodorac" un "Napredak" jaunatnes komandās. 2017. gadā Vraņanins parakstīja līgumu ar "Teleoptik". Serbijas 1. līgā futbolists aizvadīja 28 spēles, guva vienus vārtus un nopelnīja piecas dzeltenās kartītes.

2018. gada jūlijā Vraņanins kļuva par "Metalac" futbolistu. Šajā komandā pavadīja pēdējos divus ar pusi gadus. Divas sezonas komanda spēlēja 1. līgā, kur Vraņanins nospēlēja 46 spēles, guva sešus vārtus un nopelnīja 12 dzeltenās kartītes.

Šogad komanda spēlēja Serbijas Superlīgā, un Vraņanins bija viens no komandas aizsardzības līderiem. Milošs nospēlēja 15 spēles, guva vienus vārtus un nopelnīja piecas dzeltenās kartītes.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/lv/post/105

     [+] [-]

, 2020-12-18 22:52, pirms 3 gadiem
Kopā 89 spēlēs 8 vārti kas nav slikti aizsargam bet 22 dzeltenās biki padaudz.

     [+] [-]

, 2020-12-18 23:55, pirms 3 gadiem
No Serbijas superlīgas un Latvijas Virslīgu nav solis uz priekšu. Atspēriena mēģinājums.