Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Dzavetjēri: "Rugins ir spēlētājs, kuru vēlētos redzēt jebkurā komandā"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Dzavetjēri: "Rugins ir spēlētājs, kuru vēlētos redzēt jebkurā komandā"
Nuncio Dzavetjēri
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Pēc LMT Virslīgas spēles starp "Daugavu" un "Ventspili" (0:1) abu komandu galvenie treneri padalījās ar komentāriem par aizvadīto maču. Gan Tamazs Pertija, gan Nuncio Dzavetjēri slavēja savus padotos.

Nuncio Dzavetjēri: "Šī bija augsta līmeņa spēle. "Daugava" nodemonstrēja ļoti labu futbolu. Rezultāts mums ir ļoti svarīgs, jo mēs turpinām cīnīties par čempionu titulu. Esmu apmierināts ar savas komandas sniegumu, jo sastāvs ir ļoti jauns, bet pat pret tik spēcīgu konkurentu izskatījās ļoti labi. Uzvara uzlabos mūsu emocionālo stāvokli. Iespējams, ka kāds no iepriekšējiem mačiem bija kvalitātes ziņā labāks, bet šeit galvenais bija iegūt trīs punktus, ko mums ar veiksmes palīdzību arī izdevās paveikt. Apsveicu savus puišus ar labu sniegumu. Sākot ar otrdienu, domāsim par nākamo spēli, kura nebūs vieglāka."

Komentējot neizteiksmīgo Jurija Žigajeva sniegumu, Dzavetjēri nebija skarbs: "Nebiju gaidījis no viņa vairāk, jo trešdien viņš aizvadīja spēli izlasē. Viņš nebija atguvies ne fiziski, ne psiholoģiski. Viņam pēc izlases tika iedotas trīs brīvdienas. Lai arī viņš aizvadīja ne to labāko maču, viņa atrašanās laukumā vien ir liels pluss. Tā ka, arī viņš deva ieguldījumu uzvarā."

Atsevišķas uzslavas saņēma Ritvars Rugins un Grigorijs Čirkins: "Šie futbolisti ir tie, kuri var pildīt visdažādākās funkcijas. Rugins ir spēlētājs, kuru gribētu redzēt jebkurā komandā. Viņam bija lieli nopelni komandas uzvarā. Ņemot vērā, ka viņam šodien bija dzimšanas diena, viņš saņēma labu dāvanu no komandas."

Tamazs Pertija: "Paldies par komplimentiem. Ļoti laba spēle. Viņi labi aizsargājās, mēs labi uzbrukām. Mēs zinājām, ka ventspilnieki ieradīsies pēc trīs punktiem. Mūsu uzdevums bija parādīt labu futbolu, ko arī paveicām. Puiši nodemonstrēja raksturu. Mēs ieguvām diezgan lielu pārsvaru, bet pretinieks pat mazākumā neielaida. Novēlu "Ventspilij" veiksmi nākamajās spēlēs. Mēs gatavosimies spēlei ar "Skonto". Mēs visus mačus aizvadām maksimāli mobilizējušies, to pierāda tas, ka mēs šodien zaudējām pirmo reizi pēdējo četru mēnešu laikā. Arī šodien izveidojām daudz momentu, bija jāsit iekšā. "Ventspils" aizsargājās fantastiski. Ir situācijas, kad pat pēc zaudējuma esi apmierināts ar parādīto sniegumu. Galvenais, lai tas nekļūtu par ieradumu, zaudēt spēles, kurās spēlē labi (smejas)."

 +11 [+] [-]

, 2010-10-18 11:30, pirms 13 gadiem
Nu ja tu kadreiz atgriezisies AC Milan un klusi par sis komandas galveno treneri, tad atceries ko teici par Ruginu. mes Latvija jau nu noteikti atceresimies

  -3 [+] [-]

, 2010-10-18 11:46, pirms 13 gadiem
Nu kur ir komentāri, Ruginu uz izlasi

     [+] [-]

, 2010-10-18 12:48, pirms 13 gadiem
Ruginu iz izlasi tur nav ko domat Starkova kungs

     [+] [-]

, 2010-10-18 17:29, pirms 13 gadiem
Nu tad cerams, ka paķers ar Ritvaru līdz, ja trenēs kādas labākas līgas klubu drīzumā. Mēs tiešām šos vārdus atcerēsimies, ko viņš pateicis. Nerunāju par A sēriju vai ko tādu, bet nu vispārībā kādu labāku līgu...

     [+] [-]

, 2010-10-18 18:47, pirms 13 gadiem
Velreiz gribu atkartoties,ja Latvijas izlases treneris butu no futbola lielvasts,tad no musu pasreizejas izlases paliktu kadi 40 % speletaju.Arzemju treneriem ir cits skatiens uz futbolu. Ruginu,Ziuzinu,Malasenoku,Lukjanovu drosi varu teikt ka Starkovs isti v darbiba neredzeja,ir vel vairaki puisi,kurus vajadzetu parbaudit.

  +1 [+] [-]

, 2010-10-18 19:47, pirms 13 gadiem
Ruga lai tik kapaa!!!!

  -1 [+] [-]

, 2010-10-18 19:57, pirms 13 gadiem
to kanvit
Ruginam, neraugoties uz Dzavetjēri uzslavām, un Malašonokam līdz izlases līmenim vēl ļoti tālu, reālākais kandidāts uz nākamo iesaukumu varētu tiešām būt Zjuzins.

     [+] [-]

, 2010-10-19 00:15, pirms 13 gadiem
itālis laikam īstu futbolu nekad nav redzējis ja viņam var patikt Rugins,tikai skrrien kā bullis uz sarkanu lupatu.Bet Latvijā jau tad laikam tas ir futbola etalons.

     [+] [-]

, 2010-10-19 08:23, pirms 13 gadiem
olga rakstīja: to kanvit
Ruginam, neraugoties uz Dzavetjēri uzslavām, un Malašonokam līdz izlases līmenim vēl ļoti tālu, reālākais kandidāts uz nākamo iesaukumu varētu tiešām būt Zjuzins.
Es jau negribeju teikt ka sos speletajus jau tagad obligati jaliek izlases pamatsastava.Ir daudz spelu kur varetu vinus un vel citus vienkarsi parbaudit,ka tad vinus sagatavosi izlasei.Mums jau ta tie talantigi futbolisti ir par maz,un ja vinus ignores,ka to dara Starkovs,tad no kurienes tas rezerves smelsim?

     [+] [-]

, 2010-10-19 08:25, pirms 13 gadiem
13092003 rakstīja: itālis laikam īstu futbolu nekad nav redzējis ja viņam var patikt Rugins,tikai skrrien kā bullis uz sarkanu lupatu.Bet Latvijā jau tad laikam tas ir futbola etalons.
Ja italis nav isto futbolu redzejis,tad ko runat par musu treneriem,padoma ko raksti.