Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Valakari: ''Parādījām neticamu komandas garu teju neiespējamā situācijā''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Valakari: ''Parādījām neticamu komandas garu teju neiespējamā situācijā''
Simo Valakari. Foto: Andris Grīnbergs

Svētdienas vakarā ''LNK Sporta parka'' stadionā tika aizvadīts ''TonyBet'' futbola Virslīgas sezonas otrajā Rīgas grandu derbijā tika fiksēts neizšķirts starp mājinieci RFS un ''Riga'' komandām – 2:2. Pēc mača viesu galvenais treneris Simo Valakari slavēja savu spēlētāju raksturu pēc nonākšanas iedzinējos ar divu vārtu deficītu.

''Ieradāmies šeit, lai uzvarētu šajā futbola spēlē. Nespējām to izdarīt, bet raksturs, ko mūsu spēlētāji šodien parādīja, esot iedzinējos ar 0:2, un kā cīnījās, lai panāktu 2:2 un tiktu pie viena punkta, dara mani lepnu. Vai spēlējām gana labi, lai šodien uzvarētu? Nē, mēs nespēlējām labi, bet parādījām neticamu komandas garu un cīņassparu teju neiespējamā situācijā. RFS mājās spēlē fantastisku futbolu. Atspēlējāmies un tikām pie punkta. Kā jau teicu, ieradāmies šeit, lai uzvarētu, taču nebijām pat tuvu,'' pēc spēles sacīja ''Riga'' galvenais treneris Simo Valakari.

''Lieliska atmosfēra, futbola svētki. Domāju, ka visiem patika demonstrētais futbols un tā kvalitāte. Tas ir galvenais – spēlējam līdzjutēju dēļ. Domāju, ka abas komandas gribēja šodien uzvarēt. Kaut kur varbūt mums liekas, ka mums nepaveicās, bet dzīve turpinās. Viss ir kārtībā. Spēlējam labu futbolu. Diemžēl neuzvarējām, bet kopumā futbola saturs, ko es redzēju, mani apmierināja. Ir augšupejoša tendence. Pēc pirmā apļa mums bija plus četri [punktu pārsvars tabulā - aut.], tagad ir plus pieci. Ja turpināsim tāpat, būšu apmierināts. Paldies visiem, kuri šodien atnāca! Atmosfēra bija lieliska,'' pēcspēles preses konferencē izteicās RFS galvenais stratēģis Viktors Morozs.

Pilns preses konferences ieraksts