Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Noah" samaksā vienus parādus, bet rindā jau nākamie, un sods netiek atcelts

Rolands Eliņš

"Noah" samaksā vienus parādus, bet rindā jau nākamie, un sods netiek atcelts
Aleksejs Grjaznovs "Noah" sastāvā. Foto: Sanita Ieva Sparāne

LFF Disciplinārlietu komiteja informē, ka Virslīgas klubs "Noah Jurmala" nokārtojis parādsaistības pret diviem ārzemju futbolistiem, taču klubam uzradušies jauni parādi, tādēļ jaunu spēlētāju reģistrācijas liegums joprojām paliek spēkā.

FIFA iepriekš bija atzinusi "Noah" (iepriekš "Lokomotiv") nenokārtotās finansiālās saistības pret komandas bijušajiem spēlētājiem Aleksandru Jerkinu un Dmitriju Hermanu, un DK par to bija piespriedusi komandai jaunu spēlētāju reģistrācijas liegumu. Šodien DK savas sēdes protokolā informē, ka 9. jūnijā saņemta informācija no FIFA, ka FIFA lēmums ir izpildīts un šie parādi nokārtoti.

Taču sods tomēr saglabāts spēkā, jo pa to laiku pieteikušās jaunas nenokārtotās saistības. Kā lasāms DK spriedumā, ceturtajā jūnijā saņemts biedrības FK "Dinamo Rīga" iesniegums par "Noah" neizpildītajām finansiālajām līgumsaistībām. "Noah" pašai nav savas jauno futbolistu akadēmijas, kas ir viena no prasībām, lai iegūtu licenci Virslīgā, tādēļ komandai noslēgta vienošanās ar "Dinamo Rīga" par sadarbību.

Abu pušu līgums ir noslēgts trešajā aprīlī, bet tagad radušies "Dinamo Rīga" iebildumi. "Dinamo Rīga" 11. jūnijā esot sniegusi DK papildus rakstveida paskaidrojumu par situāciju, kā arī vakardien apstiprinājusi, ka joprojām nav izpildītas finansiālās saistības pret to. "Noah" savus paskaidrojumus komitejai sniedza pirms nedēļas, taču tie nav likuši DK atcelt sodu un "Noah" nevarēs pieteikt jaunus spēlētājus līdz būs apliecinājusi parādu nokārtošanu.

DK lēmumos arī sniegts apstiprinājums par trīs Virslīgas spēlētāju diskvalifikācijām uz vienu spēli - šovakar paredzētajos mačos nevarēs piedalīties "Spartaka" leģionāri Ričards Fraidejs un Oluvatimalehins Oungji, kā arī "Valmieras" spēlētājs Luka Silagadze.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/13300/lff-dk-1...

     [+] [-]

, 2021-06-17 13:27, pirms 3 gadiem
Kad likmes izies, tad samaksās, viss chill

     [+] [-]

, 2021-06-17 13:33, pirms 3 gadiem
IAmJamesHarden rakstīja: Kad likmes izies, tad samaksās, viss chill
Patīkami vismaz tas, ka uz spēli pret Spartaku likmes nav pieejamas.

     [+] [-]

, 2021-06-17 13:41, pirms 3 gadiem
valtcis rakstīja: Patīkami vismaz tas, ka uz spēli pret Spartaku likmes nav pieejamas.
Laikam tu smejies, jo Āzijas kantoros jau uzkapās!

     [+] [-]

, 2021-06-17 13:52, pirms 3 gadiem
valtcis rakstīja: Patīkami vismaz tas, ka uz spēli pret Spartaku likmes nav pieejamas.
Ja jau spēlē teātri, tad būtu ļāvuši kārtīgi spēlēt teātri - lai liek likmes, kluba vadība runā ar tiesnešiem utt...
tā pat virslīga tāda ampelēšanās vien ir...

     [+] [-]

, 2021-06-17 13:56, pirms 3 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Laikam tu smejies, jo Āzijas kantoros jau uzkapās!
smejos, smejos. Aziāti izputēs