Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Olimps/RFS" turpmāk mājas spēles aizvadīs LU stadionā

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Olimps/RFS" turpmāk mājas spēles aizvadīs LU stadionā
LU stadions
Foto: www.lff.lv

Šodien kļuvis zināms, ka LMT Virslīgas futbola klubs "Olimps/RFS" mājas spēles šosezon turpmāk aizvadīs LU stadionā Krišjāņa Barona ielā 116a. Šo faktu sarunā ar eSports.lv apliecināja "Olimps/RFS" prezidents, pastāstot arī par citiem jaunumiem komandā.

Latvijas Futbola federācija (LFF) beidzot apstiprinājusi LU stadionu, kurš atrodas Krišjāņa Barona ielā 116a, par LMT Virslīgas kluba "Olimps/RFS" mājas spēļu vietu. Šo faktu sarunā ar eSports.lv apliecināja kluba prezidents Raimonds Laizāns: "Turpmāk spēlēsim LU stadionā. Nākamā spēle tur paredzēta jau piektdien. Esam veikuši nelielus remontdarbus, lai uzlabotu stadiona kvalitāti. Kad būs vairāk naudas, plānojam veikt nākamos remontus."

Jautāts par to, kāda interese ir par olimpiešu futbolistiem no citiem klubiem, Laizāns atbildēja, ka projām doties kuru katru brīdi var vairāki pieredzējušie futbolisti: "Miholaps bija aizbraucis atrādīties Azerbaidžānas klubam "Simurq" un tagad gaida atbildi. Viņš jau ir atpakaļ un trenējas ar mums. Laizāns un Stepanovs pēc savainojumiem trenējas individuāli un nākamajā mačā nespēlēs. Ar viņiem ilgtermiņā nerēķinos - tikpat labi jau rīt viņi var būt projām. Jau sen esmu teicis, ka viņiem Latvijā nav, ko darīt - šiem futbolistiem jāspēlē augstākā līmenī. Viņiem abiem ir varianti, taču par to sīkāk neko nezinu. Pārējie mūsu futbolisti ir jauni puiši, un skaidrs, ka par viņiem nekādas intereses no citiem klubiem vēl nav."

Jautāts par to, vai "Olimps/RFS" savā rīcībā varētu iegūt "Skonto" pamatkomandai nevajadzīgos futbolistus, kuriem nākas spēlēt skontiešu dublieros, Laizāns paredzēja tieši pretēju reakciju: "Es labprāt šos futbolistus ņemtu atpakaļ un redzētu spēlējam "Olimpā", taču "Skonto" viņus atdot neplāno, bet gan vēlas paņemt vēl kādu no mums. Kāpēc? Tas nav jautājums man, bet gan "Skonto" trenerim."

Atgādinām, ka LU stadionā līdz pat 2007. gadam mājas spēles aizvadīja FK "Rīga", kura nu ir bankrotējusi un vairs neeksistē. "Rīgas" paliekas - kluba jaunatnes futbola skola (RFS) - apvienojās ar "Olimpu" pirms šīs sezonas. LU stadionā savas mājas spēles aizvada arī 1. līgas klubs "Jaunība".

  +2 [+] [-]

, 2009-06-17 16:19, pirms 15 gadiem
vēl nav nobrucis? krīze šā stadiona sakārtošanu neveicinās. man iekas viņš vienreiz sagrūs un viss, nebūs mums vairs viena laba stadiona(vietējā mēroga).

  +4 [+] [-]

, 2009-06-17 16:30, pirms 15 gadiem
sermulis rakstīja: vēl nav nobrucis? krīze šā stadiona sakārtošanu neveicinās. man iekas viņš vienreiz sagrūs un viss, nebūs mums vairs viena laba stadiona(vietējā mēroga).
Rīgas domes Finanšu un administrācijas lietu komitejas deputāti šodien nolēma piešķirt 30 000 latu no Rezerves fonda avārijas stāvokļa novēršanai Rīgas Futbola skolas lietošanā nodotajam Latvijas Universitātes stadionam K.Barona ielā.

  +4 [+] [-]

, 2009-06-17 16:34, pirms 15 gadiem
dragoo rakstīja: Rīgas domes Finanšu un administrācijas lietu komitejas deputāti šodien nolēma piešķirt 30 000 latu no Rezerves fonda avārijas stāvokļa novēršanai Rīgas Futbola skolas lietošanā nodotajam Latvijas Universitātes stadionam K.Barona ielā.
30000 ls tur ir kā spļaviens jūŗā. bet avārijas stāvokli gan jau ar to var novērst.

  +2 [+] [-]

, 2009-06-17 16:39, pirms 15 gadiem
Labais,vareesu atkal iet skatiities futbolu,kaut kaa simpatizee sis stadions,ljoti daudz labu atminju,ceru,ka stadiona muuzs buus veel ilgs!

  -4 [+] [-]

, 2009-06-17 16:41, pirms 15 gadiem
sleseram deretu nosponsoreet paaris miljonus..un sitaa stadiona vietaa uzbtuuvet Die Allianz Arena-2

  -3 [+] [-]

, 2009-06-17 16:45, pirms 15 gadiem
psc!
ta Azarbeidzana Ar Miholapu grib savakt!

  +1 [+] [-]

, 2009-06-17 18:27, pirms 15 gadiem
Nesaprotu jegu bija nemt no Olimpa : Turkovu , Dubru , Sinelnikovu... vini speele pa Skonto dublierem , bet pagaishgad bija olimpa liideri. Un tagad vel nems no olimpa labakos un vini speles pa skonto dublierem , ka to var saprast ?

  +1 [+] [-]

, 2009-06-17 19:48, pirms 15 gadiem
Tas stadions zāliena ziņā ir tīri ok. Tribīnes un iekštelpas vajag izremontēt. Tur viss iekšā smird. Tā apkārtne būtu jāizpļauj, jo aiz tribīnēm viss aizaudzis. Ja atkops stadionu, tad tas nemaz nebūs tik slikts...