Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Noah" izpildījusi LFF lēmumus un tikusi vaļā no spēlētāju reģistrācijas lieguma

Rolands Eliņš

"Noah" izpildījusi LFF lēmumus un tikusi vaļā no spēlētāju reģistrācijas lieguma
Foto: Jānis Līgats/Virslīga

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komisija (LFF DK) nolēmusi atcelt "Noah Jurmala" iepriekš piespriesto sodu, kas paredzēja jaunu spēlētāju reģistrācijas liegumu.

"Noah Jurmala" Virslīgā šobrīd spēlē saskaņā ar starptautiskās arbitrāžas tiesas pagaidu lēmumu līdz apelācijas izskatīšanai. Pēc atgriešanās Virslīgā DK tāpat bija konstatējusi, ka "Noah" nav izpildījusi savas saistības pret Ilūkstes NSS un savu bijušo spēlētāju Dmitriju Klimaševiču, par kurām LFF institūcijas bija lēmušas attiecīgi jau janvārī un un marta sākumā.

Attiecīgi DK 30. aprīlī bija lēmusi piemērot "Noah" jaunu spēlētāju reģistrācijas aizliegumu, kā arī 400 eiro naudas sodu. Tāpat "Jūrmalas" klubam bija noteikts termiņš līdz 10. maijam šo saistību izpildīšanai.

LFF DK 11. maija sēdē gan nekas par "Noah" situācija minēts nebija, un šodien tiek vēstīts, ka "Noah" DK lēmumu izpildījusi ar novēlošanos, proti, DK saņēmusi maksājumus apliecinošus dokumentus, kas datēti ar 13. maiju. Taču acīmredzot iepriekš noteiktais termiņš nav spēlējis svarīgu lomu un tā nokavēšana nav liegusi "Noah" sagaidīt kāroto rezultātu, proti, DK atcēlusi jaunu spēlētāju reģistrācijas aizliegumu, kas praksē tik un tā būtu stājies spēkā nākamajā transfēru logā vasarā.

DK šodienas protokolā pieejama arī informācija par vairākiem naudas sodiem komandām, un "Noah" tikusi pie 140 eiro soda par komandas pārsniegto dzelteno kartīšu limitu vienā spēlē. Šāds naudas sods ticis arī Jūrmalas "Spartakam", turklāt "Spartakam" būs jāsamaksā arī 75 eiro par 13. maija spēles pret "Riga" sākuma laika kavēšanu, kā norādīts DK relīzē.

Tikmēr BFC "Daugavpils" tikusi brīdināta par "nepieciešamā kārtības uzturētāju skaita nenodrošināšanu" spēlē pret "Noah".

"Noah" sakarā jaunumi pieejama arī Virslīgas veidotajā "fantasy" spēlē, kurā no šodienas iekļaušanai virtuālo komandu sastāvos pieejami arī "Noah" spēlētāji. "Noah" nākamā spēle paredzēta jau šovakar, kad būs jātiekas pret "Ventspili".

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/13239/lff-dk-1...

  -1 [+] [-]

, 2021-05-17 18:29, pirms 3 gadiem
Jāgauda tagad Noah pirmo punktu. Bet tā bezcerigakās komandas tituls no RD ir pargajis pie Noah

     [+] [-]

, 2021-05-17 19:20, pirms 3 gadiem
pūce rakstīja: Jāgauda tagad Noah pirmo punktu. Bet tā bezcerigakās komandas tituls no RD ir pargajis pie Noah
NOAH jau ir uzvara, un šodien tam klāt neizšķirts.