Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Super Nova" galvenā trenera amatā nozīmē Čehijā strādājušo Golubevu

Emils Ozerinskis

"Super Nova" galvenā trenera amatā nozīmē Čehijā strādājušo Golubevu
Sergejs Golubevs. Foto: Karolina Kabíčkova

"Optibet" futbola Virslīgas turnīra tabulas pastarīte Salaspils "Super Nova" par savu jauno galveno treneri sezonas otrajai pusei iecēlusi vietējo treneri Sergeju Golubevu, kurš pēdējos gadus pavadījis Čehijas komandās.

Pēc pieticīgā "Super Nova" sezonas starta un trenera daudz veltītās kritikas saviem futbolistiem, šķīrās Salaspili pārstāvošās komandas ceļi no trenera Aleksandra Koliņko, kurš pie dzeltenzilās komandas stūres stājās pagājušajā vasarā. Ar 18 spēlēs gūtiem septiņiem punktiem "Super Nova" guvusi divreiz mazāk punktu nekā turnīra tabulas priekšpējo vietu ieņemošie daugavpilieši.

Šodien "Super Nova" pavēstījusi, ka par komandas jauno galveno treneri iecelts 48 gadus vecais Sergejs Golubevs. Savā trenera karjerā Golubevs strādājis Jūrmalas "Spartakā" un bijis galvenais treneris "Jelgavā". Pēdējos gadus speciālists pavadījis Čehijā, pusgadu esot otrās līgas komandas "MAS Taborsko" galvenā trenera postenī, bet no 1. maija līdz vakardienai treneris ieņēma trešās līgas vienības "Karlovy Vary" trenera asistenta amatu.

Sergejs Golubevs: "Priecājos strādāt klubā, ar kuru dažus gadus atpakaļ mani jau saistīja futbola dzīve. Sen pazīstu kluba prezidentu Jāni Engeli, pateicos viņam par uzticēšanos un iespēju atkal strādāt virslīgā starp Latvijas labākajiem klubiem. Neapšaubāmi, brīnišķīgi saprotu, ka patreiz mūsu komanda atrodas ļoti sarežģītā turnīra situācijā. Ļoti vēlos palīdzēt "Super Nova" veiksmīgi atrisināt galveno uzdevumu un saglabāt vietu mūsu futbola elitē. Jā, uzdevums grūts, bet nav nekā neiespējama! Komandai bija labas spēles, atcerēsimies kaut vai uzvaru pār čempionu - kas tāds nenotiek uz līdzenas vietas, tā sacīt, ne no kā. Kādēļ gan mums neatkārtot ko līdzīgu?"

"Septiņu punktu atrāviens izskatās liels, bet, no otras puses, vien divas uzvaras, un atrāviens jau minimāls. Tā kā ceru, ka, neskatoties uz grūto uzdevumu, mūsu komanda spējīga to atrisināt. Svarīgi mums visiem apjaust vienu domu: mums jācīnās par punktiem katrā spēlē, neveltot uzmanību tam, kas ir pretinieks. Cita noskaņojuma mums nedrīkst būt! Par svarīgu un pozitīvu momentu uzskatu, ka esmu teicami pazīstams ar komandas treneru štābu. Igors Korabļovs, Aleksandrs Proskurņins, Andrejs Perepļotkins - tie ir pieredzējuši speciālisti, brīnišķīgi zināmi Latvijas futbola pasaulē. Esmu pārliecināts, ka mums kopā izdosies strādāt kvalitatīvi un produktīvi. Varu apsolīt "Super Nova" līdzjutējiem, ka mēs klubā noteikti pieliksim maksimumu pūles, lai dāvātu jums pozitīvas emocijas un izdarīsim visu, kas mūsu spēkos, lai komanda arī nākamajā gadā spēlētu Latvijas futbola virslīgā," sola vienības jaunais treneris.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/sksupernova

     [+] [-]

, 2023-06-16 13:26, pirms 11 mēnešiem
Jāpieļauj, ka viņš, atšķirībā no Koliņķo, būtu gatavs strādāt arī 1.līgā.