Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Sesto sezonu "Riga" rindās aizvadīs aizsargs Kurakins

Emils Ozerinskis

Sesto sezonu "Riga" rindās aizvadīs aizsargs Kurakins
Antons Kurakins. Foto: Zigismunds Zālmanis|Riga FC

Aizvadītās sezonas "Optibet" Virslīgas ceturtās vietas ieguvēja "Riga" pavēstījusi par sadarbības turpināšanu ar Latvijas futbolistu Antonu Kurakinu, kurš galvaspilsētas komandā spēlē kopš 2017. gada.

31 gadu vecais Latvijas futbolists Antons Kurakins pagājušajā sezonā "Riga" rindās aizvadīja 15 Virslīgas spēles, spēlējot gan kreisās malas aizsarga, gan centra aizsarga pozīcijās. Kopumā piecās "Riga" rindās pavadītajās sezonās futbolists laukumā devies 103 spēlēs, gūstot divus vārtus un izdarot 12 rezultatīvas piespēles.

Profesionālo karjeru Kurakins uzsāka Rēzeknes "Blāzmas" sastāvā, bet pēc sezonas Virslīgā devās uz Skotiju, prasmes slīpējot Glāzgovas "Celtic" jaunatnes sistēmā un tiekot izīrēts citiem skotu klubiem. Dzimtenē Kurakins atgriezās laika periodā no 2011. gada vasaras līdz 2015. gada vasarai, spēlējot "Ventspils" komandā, kurā Kurakins tika pie trīs Latvijas čempiontituliem un Latvijas kausa. Pēc sekmīgā perioda Ventspilī futbolists atgriezās Skotijā, spēlējot Premjerlīgas komandā "Hamilton Academical", bet 2017. gada vasarā Kurakins kļuva par "Riga" spēlētāju, savai trofeju kolekcijai pievienojot vēl trīs Latvijas čempiontitulus un vienu Latvijas kausu.

"Riga" iepriekš vēstījusi, ka komandā nepaliks Oļegs Laizāns, Felipi Brizola, Marko Džurišičs un Kamilo Saiss. Savukārt no pērn komandā spēlējušajiem futbolistiem līgumi pagarināti ar Armandu Pētersonu un nu arī Antonu Kurakinu. Līdz šim komandas rindas papildinājis Ganas futbolists Džoselfo Bārnss.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/lv/post/401