Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Gulbenes treneris: "Ventspilnieki šobrīd izskatās visiespaidīgāk"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Gulbenes treneris: "Ventspilnieki šobrīd izskatās visiespaidīgāk"
"Gulbenes" galvenais treneris Mihails Koņevs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

"Guvām vārtus, kad bumbai obligāti nemaz nebija jālido vārtos, bet neiesitām, kad bija ļoti labas iespējas. Tomēr kopumā esmu apmierināts," FK "Ventspils" galvenais treneris Sergejs Podpalijs īsumā raksturoja Latvijas virslīgas maču ar "Gulbenes" komandu (4:0).

"Apmierina gan rezultāts, gan spēle. Varbūt pēdējās 15 minūtes futbolisti par daudz atslābinājās, ko nevajadzēja darīt, jo katrā mačā jācīnās līdz galam. Zinājām, ka gulbenieši vairāk domās par aizsardzību, tāpēc mudinājām futbolistus sist no distances. Protams, ne jau uz labu laimi, kā tas brīžiem bija pirmajā puslaikā, bet mērķētus, sagatavotus sitienus. Tas arī šoreiz nostrādāja. Daži vārti gan bija tādi, kad bumbai obligāti nemaz nebija jānonāk vārtos, toties neiesitām, kad to bija ļoti grūti neizdarīt, tomēr kopumā arī ar realizāciju esmu apmierināts," atzina Sergejs Podpalijs .

Gulbeniešu galvenais treneris Mihails Koņevs par iespaidīgo zaudējumu pārāk nepārdzīvoja, skaidrojot, ka labākās spēles viņai komandai vēl priekšā: "Par šo maču nav daudz ko komentēt – tikās divas dažāda līmeņa komandas. Sezonai īpaši neesam gatavojušies, savācāmies tikai īsi pirms tās, tāpēc, protams, vēl nav ideālas sapratnes laukumā. Bija arī jūtams, ka puiši nav atguvušies pēc iepriekšējā mača, kas bija tikai pirms divām dienām. Labi, ka esam nospēlējuši pret komandām, kas varētu būt šīs sezonas līderis, jo tā labi varējām redzēt, kas būtu jāpielabo. Tagad būt neliela pauzīte, kuras laikā varēsim piestrādāt pie šīm lietām. Sezonas gaitā noteikti spēlēsim labāk."

Jautāts par Eduarda Višņakova nomainīšu jau pēc pirmā puslaika, Podpalijs atklāja, ka ar jaunā uzbrucēja sniegumu īsti nav apmierināts: "Kaut kas viņa sniegumā ir pajucis. It kā jau momenti viņam katru maču ir, taču tie vēl arī jārealizē, kas nesanāk. Šķiet, futbolistam vajag saņemties, padomāt par savu attieksmi. Patika, kā mačā iesaistījās Martiness, kuram vēl, protams, jāiejūtas jaunajā komandā, jo viņš pievienojās tikai gatavošanās posma pašās beigās. Arī Kosmačovs, kurš laukumā devās otrā puslaika sākumā, ar saviem uzdevumiem galā tika labi, turklāt guva arī skaistus vārtus."

"Vai man Kato patīk labāk nekā Sato? Jūtams, ka mūsu šīs sezonas japānis ir pieredzējušāks, bet tas ir vienīgais, kas pietrūkst Sato, kuram ir ļoti labi futbolista domāšana. Kato savu pieredzi rāda, ne tikai cīnoties katrā epizodē, bet arī cenšoties uzvilkt komandas biedrs, uzņemties līdera lomu. Sato pietrūkst tikai pieredzes, kas nāk ar laiku," Koņevs salīdzināja japāņu pussargus. Gulbeniešu treneris arī piebilda, ka sezonas sākumā FK "Ventspils" izskatās visiespaidīgāk no komandām, ar kurām nācies spēlēt: "Spēlēt ar "Skonto" noteikti bija vieglāk."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-04-14 14:57, pirms 13 gadiem
masalskis123 rakstīja: Nevar nepiekrist

     [+] [-]

, 2011-04-14 19:58, pirms 13 gadiem
Ventspils spēle tiešām šobrīd sķiet vispārliecinošākā. Vēl klāt varētu pielikt Daugavu. Liepāja īpaši neatpaliek, bet nu par Skonto pagaidām spriest vēl pāragri. Kuriozi salikts Olimps, tomēr nav adekvāts rādītājs. To, kā kuram ies, vēl redzēsim daudz un dikti, bet nu pagaidām izskatās, ka Ventspils ļoti labi trāpījusi ar leģionāru izvēli un Gulbene ar Kato.

     [+] [-]

, 2011-04-15 08:14, pirms 13 gadiem
Kato tiešām izceļas no leģionāriem