Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Ešvorts: "Rezultāts ir taisnīgs"

Ešvorts: "Rezultāts ir taisnīgs"
Pols Ešvorts
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

"Manuprāt, rezultāts ir godīgs. Mēs varējām iesist pat vēl vairāk, un, skatoties pēc vārtu gūšanas iespējām, rezultātam vajadzēja būt apmēram 10:2," pēc graujošās uzvaras pār Rēzeknes "Blāzmu" ar 7:0 atzina futbola kluba "Skonto" galvenais treneris Pols Ešvorts.

"Rezultāts ir redzams blakus uz tablo, grūti pat kaut ko teikt," preses konferenci pēc zaudējuma "Skonto" ar 0:7 iesāka "Blāzmas" galvenais treneris Žanis Ārmanis. "It kā bija kaut kādas cerības pirms mača, bet "Skonto" gluži vienkārši bija labāki gan atsevišķās epizodēs un divcīņās, gan arī spēlē kopumā. Šī diemžēl komandai bija tikai otrā spēle uz mākslīgā laukuma, treniņi notiek daudz sliktākos apstākļos. Rezultāts ir tāds kāds viņš ir, un es apsveicu kolēģi ar izcīnīto uzvaru."

"Šobrīd mums ir iespējas trenēties tikai skrejceļā ap stadionu, tīrīsim nost sniegu, skriesim un cerēsim, ka komandas sniegums un laika apstākļi Rēzeknē uzlabosies. Komandu starpsezonā pameta 11 spēlētāji, aizsardzības līnija vispār tikai izveidota pilnībā no jauna, ļoti pietrūkst Artūra Silagaiļa. Diemžēl pēdējā treniņā pirms spēles traumas dabūja Dmitrijs Čugunovs un Dariuss Regeļskis, divi no komandas līderiem. Domāju, ka septiņus vārtus šajā sezonā vairs neielaidīsim."

"Rezultāts, protams, mums ir ļoti apmierinošs. Nebūtu tik viegli, ja mums būtu jāspēlē Rēzeknē," pēc uzvaras teica nominālo viesu treneris Pols Ešvorts. "Labi nospēlēja būtībā visa komanda, vienīgās pretenzijas bija pret aizsargu darbību pirmajā puslaikā. Vladimirs Dvališvili iesita trīs vārtus, Dmitrijs Lukjanovs divus, bet pēdējais nospēlēja tikai 66 minūtes. Es nedomāju, ka laukumā kāds no mūsu spēlētājiem bija labākais, visa komanda nospēlēja labi."

Jautāts par to, vai spēles rezultāts atbilst komandu parādītajam laukumā, Pols Ešvorts nenoliedza, ka viņa komanda bija pārāka: "Manuprāt, rezultāts ir godīgs. Mēs varējām iesist pat vēl vairāk, un, skatoties pēc vārtu gūšanas iespējām, rezultātam vajadzēja būt apmēram 10:2. Sergejam Golubevam ir problemātiski spēlēt uz šāda seguma laukumiem, tādēļ otrajā puslaikā pie labvēlīga rezultāta viņu nomainīju. Savukārt Sergeja Kožana draudzenei otrdien piedzima bērns, viņš nav kārtīgi izgulējies jau trīs vai četras dienas, tādēļ viņu laukumā uzlaidu tikai otrajā puslaikā."

  +1 [+] [-]

, 2009-03-14 17:57, pirms 15 gadiem
Stiprakais uzvar..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2009-03-14 18:05, pirms 15 gadiem
Žani,ko taisnojies,ja nebiji gatavs virslīgai,ko rāvies uz to.Būtu mierīgi pirmajā līga apspēlējis jaunatni.Tagad regulāri dabūsi ierīt tādus rezultātus,kamēr sponsoriem tu kļusi neinteresants.Un līdz ar to KIRDIK!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-14 18:58, pirms 15 gadiem
Redzam ,kā vienmēr dzīvē,taisnība nepatīk daudziem,tāpēc vienīgais atliek spraust mīnusiņus..

     [+] [-]

, 2009-03-14 19:35, pirms 15 gadiem
sergeju kožanu uzlaida tikai otrajā puslaikā!? es laikam skatījos citu spēli, kur viņu nomainīja otrajā puslaikā.