Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Liepāja" pārvilina vēl vienu čempionu, Šabala vēju pilsētā nepalikšot

Emils Ozerinskis

"Liepāja" pārvilina vēl vienu čempionu, Šabala vēju pilsētā nepalikšot
Lukass Villela. Foto: Sanita Ieva Sparāne

Aizvadītās Virslīgas sezonas bronzas medaļas ieguvēja "Liepāja" vienojusies par sadarbību ar vēl vienu pērnā gada RFS spēlētāju. Līdz ar Robertu Savaļnieku uz vēju pilsētu devies arī brazīļu uzbrūkošais pussargs Lukass Villela.

27 gadus vecais brazīlietis Lukass Villela ļoti iepazinis Latvijas futbola virtuvi. Pie mums futbolists ieradās 2019. gadā no kaimiņzemes komandas "Stumbras", kuras rindās tehniskais un ātrais futbolists Lietuvas čempionātā izcēlās ar septiņiem gūtiem vārtiem. Pirmo pusotru sezonu Latvijā Villela pavadīja "Ventspils" rindās, būdams viens no komandas spilgtākajiem spēlētājiem un sakrājot dzeltenzilo rindās sešus vārtus un astoņas rezultatīvās piespēles Virslīgas cīņās.

Pagājušajā gadā uzbrūkošais pussargs pārcēlās uz galvaspislētu, papildinot RFS rindas. Virslīgā Villela aizvadīja 13 spēles, gūstot trīs vārtus un izdarot divas rezultatīvas piespēles. Brazīlijas futbolistam, varbūt, nebija pati lielākā loma RFS kreklā, tomēr spēlētājs bija starp futbolistiem, kuriem Viktors Morozs uzticējās Latvijas kausa izcīņā un tieši Villelas vārti atnesa RFS vienībai uzvaru kausa finālā pār viņa jauno darba vietu "Liepāju".

Lai gan pēc sezonas beigām uzvirmoja runas, ka "Liepāju" līdz veiksmīgām sezonas beigām aizvedušais serbu speciālists Neboiša Vigņevičs varētu posties atpakaļ uz Ungārijas čempionātu, tomēr šīs runas nav apstiprinājušās un speciālists turpinās strādāt ar Kurzemes komandu, kurā izvirza visaugstākos mērķus.

Divi Latvijas čempiontitulu izcīnījušie futbolisti Roberts Savaļnieks un Lukass Villela kļuvuši par pirmajiem liepājnieku papildinājumiem, gatavojoties 2022. gada Virslīgas sezonai. Sezonai "Liepājas" rindās gatavojas arī pērnā gada vārtsargi Krišjānis Zviedris un Luka Radotičs. Kā arī labi zināmie vietēji futbolisti Krišs Kārkliņš, Mārtiņš Ķigurs, Vjačeslavs Isajevs un Eduards Tīdenbergs. Tāpat paliek leģionāri Jurijs Tkačuks un Hogans Ukpa.

Šīs nedēļas "Pa pāris kausiem" youtube tiešraidē izskanēja runas, ka "Liepājas" rindās nepaliks vietējais uzbrucējs Valērijs Šabala un aizsargs Vadims Zuļevs. Tikmēr iepriekš jau bija zināms, ka komandu atstājuši Ingars Stuglis un Kaspars Ikstens, kā arī līgumi beigušies visiem četriem Baltkrievijas futbolistiem. Tomēr kā norādīja Jurijs Žigajevs, tad Mihails Gordeičuks tomēr palikšot vēju pilsētā.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-14 19:15, pirms 2 gadiem
Riga fc → rfs → liepaja

     [+] [-]

, 2022-01-14 19:20, pirms 2 gadiem
Akd šis tak ir tas ambalis kas koksu snauc un kavē treninjus, bieži aizdzeras un neceļ mobilo.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-14 20:17, pirms 2 gadiem
Pārmaksātais Gordeičuks nebūs… viña vietā Berjozkins paliks…

     [+] [-]

, 2022-01-14 20:20, pirms 2 gadiem
Nākošgad būs Spartakā, tā pa trepīti uz leju skatoties klubu budžetu un līdz ar to algu. Priekš Valmieras pa vecu viņiem interesē tikai jaunie kam karjera sakas.

     [+] [-]

, 2022-01-14 20:54, pirms 2 gadiem
Zombijs rakstīja: Nākošgad būs Spartakā, tā pa trepīti uz leju skatoties klubu budžetu un līdz ar to algu. Priekš Valmieras pa vecu viņiem interesē tikai jaunie kam karjera sakas.
Pat, ja Šabala būtu jauns, Valmierai diez vai viņš būtu vajadzīgs

     [+] [-]

, 2022-01-14 22:32, pirms 2 gadiem
Uz Sūduvu drīzāk turpat Karostā

  +1 [+] [-]

, 2022-01-14 22:39, pirms 2 gadiem
Priekssedetajs rakstīja: Riga fc → rfs → liepaja
Vilelas sakarā gan man liekas ir Ventspils --> RFS --> Liepāja, vai arī biju palaidis garām kaut ko

     [+] [-]

, 2022-01-15 14:21, pirms 2 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Vilelas sakarā gan man liekas ir Ventspils --> RFS --> Liepāja, vai arī biju palaidis garām kaut ko
Savaļniekam bija priekšsēdētāja norādītais kurss!