Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Spartaku" vadīs ukrainis Piļipčuks, Blagonadeždins - asistents

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Spartaku" vadīs ukrainis Piļipčuks, Blagonadeždins - asistents
Romāns Piļipčuks (pa labi)
Foto: spartaksjurmala.com

Šodien SMScredit.lv Virslīgas klubs Jūrmalas "Spartaks" pavēstījis, ka turpmāk komandas galvenais treneris būs ukraiņu speciālists Romāns Piļipčuks.

Sezonu Jūrmalas "Spartaks" sāka ar Itālijas speciālistu Fabio Mikarelli pie stūres, kaut arī "uz papīra" galvenais skaitījās Viktors Terentjevs, jo itāļu trenerim nav attiecīgās licences. "Spartaks" sezonu sāka viduvēji, un maija beigās parādījās runas, ka klubs no Mikarelli šķīries.

Sākotnēji komandu pārņēma Oļegs Blagonadeždins, kurš bija komandas treneris arī "Spartaka" debijas sezonas pirmajā pusē 2012. gadā. Tomēr novadījis divas spēles (0:1 pret "Jelgavu", 1:0 pret "Ventspili"), Blagonadeždins nu ir "atkāpies" atpakaļ un kļuvis par komandas asistentu. Tikmēr par galveno treneri apstiprināts ukraiņu speciālists Romāns Piļipčuks. Interesanti, ka burtiski pirms dažām dienām arī Daugavpils "Daugavu" pārņēma ukrainis - Genādijs Orbu.

Kā raksta spartaksjurmala.com, Piļipčuks dzimis Doņeckas apgabalā un viņam šobrīd ir PRO licence. Agrāk, būdams futbolists, pārstāvējis tādus klubus kā Maskavas "Dinamo", Vladikaukāzas "Spartak", trīs Izraēlas klubus ar nosaukumu "Maccabi", Doņeckas "Metallurg", spēlētāja karjeru beidzot 2003. gadā. Trenera karjeru uzsācis kā asistents FK "Shinnik" un Maskavas "Dinamo", bet galvenā trenera lomu pildījis Moldovas klubos "Dacia" un "Olimpik".

Piļipčuka debija pie "Spartaka" stūres notiks jau šo sestdien, kad Slokā sāksies Jūrmalas derbijs starp "Jūrmalu" un "Spartaku".

Izmantotie resursi:
SPARTAKS - Galvenā

  -1 [+] [-]

, 2014-06-12 22:56, pirms 10 gadiem
CV itkā labs, bet tas jau nenoteiks rezultu.
vēl daudz spēles priekšā, ja spēlēs kā pret FKV, tad var augstu uzkāpt

  +3 [+] [-]

, 2014-06-12 23:13, pirms 10 gadiem
Blaganu atkal uzmeta Spartakā

  +7 [+] [-]

, 2014-06-12 23:58, pirms 10 gadiem
Blaganadeždinu izmanto ka tamponu... Bet nu ja pats to pieļauj...

     [+] [-]

, 2014-06-13 01:40, pirms 10 gadiem
Domāju, ka Maskavas

  +3 [+] [-]

, 2014-06-13 11:01, pirms 10 gadiem
Prasās papildu komentāri no Blagonadeždina un kluba vadības. Kur tad palika Semjonovs un Terentjevs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja