Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Lemajičs: "Titula iemesls? Par 100% treneris - viņš atnāca un visu mainīja"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Lemajičs: "Titula iemesls? Par 100% treneris - viņš atnāca un visu mainīja"
Darko Lemajičs. Foto: Zigurds Zālmanis

Sestdien noslēdzās Virslīgas regulārā sezona un pēdējās kārtas mačā jaunizceptā čempione "Riga" izspēlēja 4:4 pret Jūrmalas "Spartaku". Rīgas komandas labā šajā spēlē trīs vārtus iesita serbu uzbrucējs Darko Lemajičs, līdz ar to izraujot labākā snaipera titulu. Pēc šī viņa individuālā sasnieguma Sportacentrs.com aicināja Lemajiču uz nelielu sarunu.

Apsveicu ar čempionu titulu! Vai tev bija svarīgi kļūt par rezultatīvāko spēlētāju turnīrā?
Paldies! Prioritāte bija ar komandu izcīnīt abas trofejas - uzvarēt Virslīgā un iegūt Latvijas kausu. Tas izdevās, un šis ir brīnišķīgākais brīdis manā dzīvē. Protams, esmu laimīgs arī par to, ka kļuvu par rezultatīvāko spēlētāju turnīrā, bet būtu laimīgs arī, ja tas neizdotos, jo šogad pirmo reizi karjerā ar komandu esmu uzvarējis nozīmīgu trofeju. Tas ir vienkārši neticami.

Vari godīgi pateikt, vai pirms šodienas mača runāji ar komandas biedriem, ka tev ļoti nepieciešams šodien gūt divus vārtus, lai izrautu rezultatīvākā spēlētāja godu?
Pavisam godīgi - es pats par to nerunāju, bet viņi gan par to runāja. Viņi teica: "Aiziet, mēs tev palīdzēsim!" Esmu pateicīgs viņiem par to. Esmu laimīgs.

Sezonas sākums jūsu komandai bija stipri viduvējs. Kas palīdzēja lauzt šo sezonu un no tabulas vidusdaļas izrauties līdz pašai virsotnei?
Jaunais treneris [Skripņiks]. Par 100%. Viņš atnāca un visu mainīja. Mēs zinām, ka esam labi spēlētāji, taču viņš lika mums noticēt, ka laukumā varam paveikt lielas lietas. Kad viņš ieradās, sākām spēlēt aizvien labāk un labāk.

Kurš no konkurentiem bija sarežģītākais? Varbūt ne no tabulas viedokļa, jo to mēs tāpat visi zinām, bet tieši snieguma kvalitātes ziņā.
Es teiktu, ka Liepāja, jo katra reize, kad ar viņiem tikāmies, bija ļoti grūta. Viņiem ir ļoti tehniska komanda. Vismaz man pret šo komandu šķita sarežģītākās spēles. Protams, arī RFS, "Ventspils" un "Spartaks" - arī šīs komandas bija labas un tā bija piecu spēcīgu komandu konkurence. Arī pārējās komandas bija bīstamas - jebkurš šai turnīrā varēja uzvarēt jebkuru. Esmu laimīgs, ka katru nedēļu spējām pierādīt savu pārākumu šādu komandu kompānijā.

Vai šī individuāli bija tava labākā sezona karjerā? Vai varēji gūt vairāk vārtu?
Noteikti varēju iesist vairāk, uzbrucējam nekad nav sāta sajūtas. Taču kopumā līdz šim tā noteikti bija mana labākā sezona karjerā.

Vai par tevi neinteresējas kādi Serbijas klubi?
Redzēsim, šobrīd izbaudu šo brīdi.

Tad varam sagaidīt, ka tu varētu palikt šeit Latvijā?
Man šeit vēl ir spēkā līgums ar "Riga". Savās domās par 100% esmu ar "Riga".

  +4 [+] [-]

, 2018-11-11 14:06, pirms 6 gadiem
Uzverēja komanda, kurai bija vislielākais buģets.

     [+] [-]

, 2018-11-11 14:36, pirms 6 gadiem
3 tituli FC. Čempions, kauss, bombardieris.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-11 22:49, pirms 6 gadiem
Vienam hetriks otram pokers,tā var notikt tikai spēlē,kur nevienam neko nevajag,kā izņemot,snaipera godu.Vajadzētu vēl,nospēlētu 7:7 Vienkārši cirks.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-12 01:41, pirms 6 gadiem
Gados jauns, bet sakarīgs puisis šķiet. Noteikti, ka būs interese par viņu ziemā, redzēsim vai un par cik Riga būs gatava viņu pārdot. Nebrīnīšos, ja nokļūs tajā pašā Pahos FC Kiprā, kuras īpašniekam pieder arī Riga FC.

     [+] [-]

, 2018-11-12 14:38, pirms 6 gadiem
Jāpārdod kamēr vēl ir cena