Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pogodins: "Pēc spēles pret Liepāju nomainīju visu aizsardzību"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Pogodins: "Pēc spēles pret Liepāju nomainīju visu aizsardzību"
"Daugavas" galvenais treneris Sergejs Pogodins
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc šodien LMT Virslīgā aizvadītās 1. kārtas spēles starp Rīgas "Olimpu" un Daugavpils "Daugavu" domās par spēli preses konferencē dalījās abu komandu galvenie treneri - Antons Jore un Sergejs Pogodins.

Rīgas "Olimpa" galvenais treneris Antons Jore: "Spēli sākām ļoti labi, bijām labi organizēti un guvām vārtus no standartsituācijas. Tomēr pēc tam pussargi zaudēja pārāk daudz bumbu laukuma vidusdaļā, kas neļāva mums vairāk uzbrukt. "Daugava" pārņēma iniciatīvu un izveidoja pāris labus, lai arī ne simtprocentīgus vārtu gūšanas momentus - mums mazliet paveicās. Otro puslaiku aizvadījām labāk, taču pie ielaistajiem vārtiem nenospēlējām precīzi. Esmu apmierināts ar komandas parādīto cīņassparu mača galotnē - šis neizšķirts mums ir kā liels solis uz priekšu."

Jautāts par to, kuri spēlētāji šosezon varētu būt komandas līderi, Jore atbildēja: "Šodien ļoti labi darbojās Kostjuks, kurš kopā ar Magejenkovu arī varētu veidot līderu duetu. Tomēr diezin vai līderi bus tikai divi - jāspēlē ir visiem."

Daugavpils "Daugavas" galvenais treneris Sergejs Pogodins: "Kāds gudrs cilvēks reiz ir teicis - veiksmei nav vietas tur, kur netiek pieliktas pūles. Sezonu svarīgi ir sākt psiholoģiski labā stāvoklī, taču šajā ziņā pēc mača kausa izcīņā pret Liepāju, kam zaudējām ar 1:4, nebija laba noskaņojuma. Pēc tā mača vajadzēja veikt kļūdu analīzi un izdarīt secinājumus, lai kļūdas neatkārtotos. Tieši tāpēc šodien pilnībā tika izmainīts aizsardzības izskats. Panākumus gūsim tikai ar maksimālu cīņu, uzvaram divcīņās un milzu vēlmi. Šodien atkal pieļāvām elementāru kļūdu pie standartsituācijas. Tāpat kā pret Liepāju šodien mums pēc nokļūšanas zaudētājos vajadzēja mainīt taktiku, tāpēc spēle varbūt nebija tik skatāma. Pēc 1:1 panākšanas izlaidām trešo uzbrucēju, lai pretiniekus nospiestu pilnībā, taču "Olimpa" jaunie futbolisti izturēja un bija cienīgi pretinieki."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-04-11 18:25, pirms 14 gadiem
NobodyIsPerfect rakstīja: neviens nepajautāja cik lielu summu vinēja?
spēli klātnienē redzēji?

  +1 [+] [-]

, 2010-04-11 18:33, pirms 14 gadiem
el_ivar rakstīja: spēli klātnienē redzēji?
Neko darīt, samaitātā aura kādu laiku vilksies līdzi.

     [+] [-]

, 2010-04-11 18:41, pirms 14 gadiem
bebrupuika rakstīja: Neko darīt, samaitātā aura kādu laiku vilksies līdzi.
te es piekrītu

     [+] [-]

, 2010-04-11 22:27, pirms 14 gadiem
Nedomāju, ka Daugavā turpināsies vecās lietas, ja godīgi. Čaļi jau nav stulbi... Tas, ka kaut kur grozās vecās personas, protams, ir ļoti ticams, bet, ja vēlreiz atklātos, ka tur notiek vecās lietas, vajadzētu visus kā vienu sūtīt uz pirmo klasi. Gadījumā, ja nemācās no kļūdām. Tā būtu stulba un elementāra kļūda. Aura paliks, protams tagad uz ilgu laiku. Diemžēl, bet paši vainīgi tie, kas bija iesaistīti. Komandas tēls tomēr ir un būs iedragāts smagi, neskatoties uz to, ka mainās treneris un nosaukums. Slikto aizmirst lēnāk kā labo. Diemžēl, bet tā tas notiek!

     [+] [-]

, 2010-04-12 16:27, pirms 14 gadiem
fcdaugava.lv
VIDEO preses konference