Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Valmierai" un "Spartakam" atcelts transfēru liegums

Emils Ozerinskis

"Valmierai" un "Spartakam" atcelts transfēru liegums
Abioduns Ogunniji. Foto: Sanita Ieva Sparāne

Latvijas futbola federācijas disciplinārā komiteja pavēstījusi, ka, izpildot piemērotos FIFA lēmumus, pāreju liegumi atcelti Virslīgas vicečempionei "Valmierai" un piektajai spēcīgākajai komandai Jūrmalas "Spartaks".

Saistībā ar spēlētāju sagatavošanas maksu jautājumiem LFF disciplinārā komiteja, pamatojoties uz FIFA lēmumiem, bija piešķīrusi pāreju liegumu divām Virslīgas komandām. Šodien LFF publicētajā paziņojumā vēstīts, ka "Valmierai" un Jūrmalas "Spartakam" piemērotie transfēru liegumi ir atcelti.

"Valmierai" bija jānokārto formalitātes par tādiem spēlētājiem kā kamerūnieti Džoiskimsu Davā, kolumbieti Kamilo Menu un krievu Aleksandru Gapčkinu. Savukārt spartakiešiem problēmas bija radījušas saistībā ar aizvadītās sezonas Virslīgas labāko vārtu guvēju Leonelu Vambā kā arī vairākiem nigēriešiem no "Gee Lec" akadēmijas.

Līdz ar šo lēmumu gan "Valmiera", gan "Spartaks" var atsākt spēlētāju pieteikšanas darbus veikt ierastajos apstākļos.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/13795/lff-dk-1...

     [+] [-]

, 2022-02-11 19:59, pirms 2 gadiem
Ar to arī valmieriešus apsveicu. Atkal Valmierā viss notiks!

     [+] [-]

, 2022-02-11 21:38, pirms 2 gadiem
Ceru, drīz dzirdēsim no Valmieras kādus papildinājumus interesantus. Citādi klusums šobrīd pilnīgs