Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Zavetjēri: "No šīs spēles baidījos"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Zavetjēri: "No šīs spēles baidījos"
Nunsio Zavetjēri
Foto: Ivars Veiliņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Pēc šodien aizvadītās LMT Virslīgas 1. kārtas spēles starp "Jelgavu" un "Ventspili" (1:2) domās par spēli dalījās abu komandu galvenie treneri - Dainis Kazakevičs un Nunsio Zavetjēri, kā arī jelgavnieku pussargs Artis Lazdiņš.

"Ventspils" galvenais treneris Nunsio Zavetjēri: "Baidījos no šīs spēles, jo pēc cīņas Baltijas līgā spēlētāji bija paguruši. Daudzi futbolisti vēl nav formā, tāpēc ar dažiem izlēmām neriskēt. Šajā brīdī "Jelgava" bija iespējami visneērtākais pretinieks, kāds mums varēja pagadīties - agresīva komanda, kas radīja mums grūtības šajā šaurajā laukumā. Protams, ka pretinieki bija maksimāli noskaņojušies - spēle viņiem bija svarīga, jo komandai tā bija pirmā Virslīgā. Neesmu apmierināts ne ar spēli, ne ar tās gaitu, taču kaut ko līdzīgu arī biju gaidījis."

Itāļu speciālists arī novērtēja savas komandas aizsargu darbību: "Aizsardzība šajā mačā nenospēlēja labi. Gribu strādāt tieši ar šiem spēlētājiem, tāpēc šāds virknējums pastāvīgi tiek iespēlēts. Bija jūtams nogurums, taču aizsargi pieļāva arī tādas kļūdas, kuras pavisam noteikti atkārtot nedrīkst!" Zavetjēri arī vēlreiz uzsvēra, ka, izņemot Koliņko, laukumā bija ļoti jauni puiši - līdz 23 gadu vecumam.

Runājot par uzvaras vārtu guvēja Jurija Žigajeva iespējamo pamatpozīciju - centra vai malējo pussargu - Zavetjēri atbildēja, ka futbolists ir spējīgs spēlēt abās: "Viss ir atkarīgs no situācijas. Šodien viņu izmantojām malējā pussarga pozīcijā, taču arī viņš bija noguris un nebija optimālā gatavībā."

"Jelgavas" galvenais treneris Dainis Kazakevičs: "Apsveicu Ventspili ar uzvaru! Abām komandām spēle izvērtās grūta. Čempionātu sākt pret "Ventspili" nav viegli - sezona mums vispār sākas ar trim spēlēm pret visām TOP komandām. Savā ziņā esmu priecīgs par to, jo tieši šādas spēles parādīs mūsu gatavību un raksturu. Neesmu apmierināts ar šodienas rezultātu, jo būtu gribējies izcīnīt kaut punktu, taču labi apzināmies, kas bija pretī - rezultāts arī atainoja spēku samēru, jo ventspilnieku meistarība ir augstāka. Mums momentu bija pietiekami, taču trūka meistarības, lai tos realizētu."

Kazakevičs arī uzteica komandas sniegumu visa mača garumā: "Prieks, ka visas 90 minūtes cīnījāmies un rādījām savu spēli. Centāmies aizķerties. Jāstrādā vēl daudz, taču esam uz pareizā ceļa. Kopumā spēle man patika, jāuzteic abu komandu līdzjutēji, kuri nodrošināja aktīvu atbalstu. Izņemot rezultātu, esmu apmierināts ar visu. Sākumā varbūt ir debitantiem raksturīgais apmulsums, bažas rada trīs mači pret TOP komandām, taču gatavojamies, ka grūta būs visa sezona - arī mači pret "Olimpu" un citām komandām, ne tikai pret spēcīgāko trijnieku."

Šībrīža "Jelgavas", bijušais "Ventspils" pussargs Artis Lazdiņš: "Man šī bija kā parasta spēle, varbūt tikai sākumā bija citādāka sajūta - kā jau pret bijušo klubu. Atdevām visus spēkus, taču rezultāts ir tāds, kāds tas ir..."

  +6 [+] [-]

, 2010-04-10 23:41, pirms 14 gadiem
Jelgava vēl paspēs sagādāt kādu pārsteigumu

  +2 [+] [-]

, 2010-04-11 00:27, pirms 14 gadiem
Malači Jelgava, ka parādija labu sniegumu, gribētos kādu video redzēt.

  +2 [+] [-]

, 2010-04-11 01:07, pirms 14 gadiem
Spēle tik tiešām ļoti līdzīgi, tāpēc prieks par Jelgavu.

Un, protams, prieks par Ventspili!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-11 05:33, pirms 14 gadiem
kaut kā nemanījām OSC naftas pilseetas aukas